Șumi, n-ai cam sărit calul?

aprilie 7, 2017 in Liga 1

Antrenorul Marius Șumudică este hotărât să continue războiul cu FCSB și în afara meciurilor directe!

Marius Șumudică face spectacol ori de câte ori iese pe „sticlă” dar după meciul pierdut cu FCSB a depășit orice măsură. „Campionatul e lung, se joacă și voi face tot ceea ce ține de mine pentru ca FCSB să nu iasă campioană. Tot ce ține de mine!”, a spus Șumudică, la DigiSport, supărat tare după înfrângerea la scor de neprezentare. Vorbe grele care în mod normal ar trebui să ajungă în vizorul comisiilor. Ce-o fi vrut să spună Șumi? 🙂 Ne putem gândi la orice. De exemplu, la jocuri de culise cu adversarele FCSB în lupta pentru titlu. Asta miroase a „cooperativă”, nu? 🙂 Marea boală a acestui sistem de play-off. 🙁 Sau o fi vrut să spună că se dă la o parte? Dar cu cine? Cu Dinamo? Cu Viitorul? Cu CFR? Ce nebunie! Vorbe aiurea spuse la nervi care dinamitează încrederea iubitorilor de fotbal în ierarhia Ligii 1. Șumi, n-ai impresia că ai cam sărit calul?

Un 3-0 sec, administrat într-o jumătate de oră de Alibec și ai săi, care l-a scos din minți pe antrenorul Marius Șumudică. Mai toate declarațiile sale sunt incendiare dar ceea ce a spus după meciul cu FCSB depășește orice barieră a echilibrului: „Atât de mâhnit sunt în sufletul meu. Campionatul e lung, se joacă și voi face tot ceea ce ține de mine pentru ca FCSB să nu iasă campioană. Tot ce ține de mine!”. (http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/Liga+1/Sumudica+Voi+face+tot+ceea+ce+tine+de+mine+pentru+ca+FCSB)
Atenție, vorbe spuse de antrenorul campioanei României. Până la urmă, cu bune și rele, un formator de opinie, iar pentru fotbaliștii mai tineri ar trebui să fie un formator de caractere puternice. Cu vorbe precum cele de mai sus Șumudică n-are nicio șansă!
Dar ce-o fi vrut să spună Șumi? Un joc de imaginație ne poate trimite cu mintea la fel și fel de „scenarii”. Blaturi, „cooperative”, jocuri de culise etc. Șumudică a dat cu bâta-n baltă, iar stropii de noroi au murdărit și mai tare o competiție despre care se vorbește și așa prea mult de… rău. Comisiile de la Federație ar trebui să se autosesize și să-i ceară explicații. Altfel, dacă Astra va pierde pe bune un meci important mulți se vor grăbi să aducă în discuție tema blatului. Și cu fotbalul cum rămâne?
O vorbă veche spune cam așa: „Cine seamănă vânt culege furtună!”.