La Mulți Ani, Mihai Neșu !

De reținut: „Nimic nu este pierdut cât timp credinţa e în picioare, cât sufletul nu abdică şi capul se ridică din nou.” – Arsenie Papacioc (duhovnic ortodox român)

Fostul fotbalist Mihai Neșu împlinește astăzi 37 de ani. Cumplita accidentare din 2011, care l-a imobilizat într-un scaun cu rotile, i-a schimbat definitiv viața. Cel mai greu lucru pentru el a fost să accepte accidentul. Dar a trecut peste acel moment extrem de complicat ajutat de prieteni și de cei dragi. Prin rugăciune și credință. De ziua lui, Mihai Neșu îi cheamă pe români să contribuie cu cât pot pentru o strângere de fonduri dedicată copiilor cu dizabilități. Din acest motiv a postat un tulburător mesaj pe site-ul Fundației „Mihai Neșu”. Cu dragoste și bucurie. Cei care vor să ajute cu donații pot accesa site-ul https://fundatiamihainesu.galantom.ro/. De asemenea, pot trimite un SMS la numărul 8844, alături de cuvântul „CRED”, și pot dona 2 euro pe lună pentru construirea unui complex destinat copiilor cu dizabilități.
Mulțumim pentru aceată lecție de viață, Mihai Neșu!
La Mulți Ani, Mihai Neșu !

Redăm integral mesajul lui Mihai Neșu către românii de pretutindeni:
https://fundatiamihainesu.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=11381

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Bună dragi prieteni!

Din 2011 de când m-am accidentat și am rămas paralizat, am devenit dependent de cei din jur.
Adică de voi!
Și în ciuda faptului că se zice că toți te lasă la greu voi sunteți de 9 ani alături de mine, tot mai mulți, tot mai buni, mă ajutați mereu și în fiecare an de ziua mea mi-ați dăruit tot ce mi-am dorit.
Anul acesta de ziua mea nu vreau nimic pentru mine.
Dar îmi doresc pentru copiii cu dizabilități și părinții lor.
Îmi doresc să aibă un loc minunat unde copiii să facă terapie dar să se simtă ca la joacă, bucuroși, fericiți, iar părinții lor să se simtă relaxați ca în vacanțele la extra all inclusive. 🙂
Îmi doresc pentru ei un complex de recuperare cu săli de terapie ultra performante, bazin, grădini senzoriale, fermă de animale, grădini cu legume și pomi fructiferi, locuri de joacă adaptate pentru ei și bineînțeles cazare pentru cei de departe. Și toate în regim caritabil.
Pentru ca acest vis să devină realitate, Fundația „Mihai Neșu” a demarat o strângere de fonduri pentru a aduna suma necesară construirii complexului, care se ridică la 3,5 milioane de euro.
Până acum tot cu ajutorul vostru am strâns aproximativ 400.000 de euro și am achiziționat terenul. Ca să strângem și restul sumei avem nevoie de voi, avem nevoie de mai mulți prieteni.
Așa că de ziua mea care urmeaza pe 19 februarie vă rog nu-mi luați nimic ci să faceți o donație pentru ca acești copiii minunați cu dizabilități să aibă șansa la un viitor mai bun.
Sau dacă nu puteți dona aici, trimiteți un SMS la 8844 cu cuvântul CRED și donați 2 euro pe lună pentru ca acest proiect să prindă viață.
Vă mulțumesc din suflet pentru toată dragostea voastră și vă doresc numai bine.

Doamne ajută!

Cu dragoste și bucurie, Mihai Neșu!