Simona, Wimbledon cu… Serena!

Simona Halep, gata pentru finala istorică cu Serena Williams !!!

Calificare de vis a Simonei Halep în finala de la Wimbledon. Cine ar fi crezut la începutul turneului? Poate ea, poate părinții ei, poate staff-ul. Și puțini fani. Simona a ajuns acum chiar pe Everestul tenisului mondial din moment ce joacă pentru trofeul celui mai valoros și elegant turneu din istorie. Și pentru că nu avea cum să lipsească bomboana de pe tort, finala va fi cu Serena Williams deja o legendă a tenisului mondial. Fără doar și poate asistăm la cea mai mare performanță din cariera Simonei. Mai mare decât triumful de la Roland Garros. Și asta pentru că Wimbledon-ul este pur și simplu cel mai tare turneu din lume. Simona Halep este pozitivă, nu renunță la luptă cu una cu două, joacă fiecare minge până la capăt. Nu contează că în finală o așteaptă Serena. Simona poate câștiga trofeul trofeelor!

Simona Halep a demolat-o pe Elina Svitolina (6-1, 6-3) cu un tenis de vis, iar Serena Williams a defilat in fața Barborei Strycova (6-1, 6-2) cu un tenis precis. Două rezultate categorice care anunță o finală de zile mari la Wimbledon. O finală în care dacă Simona uită pe cine are în față va ieși din meci cu trofeul în brațe. 🙂
Cu Svitolina se anunța o semifinală complicată însă n-a fost deloc așa. Simona a venit cu un tenis de elegant, agresiv, ofensiv și inventiv care a tocat orice speranță a ucraineencei. Halep a făcut din Svitolina o jucătoare de duzină incapabilă de reacție.
Fără doar și poate, Simona a reușit un meci mare. Mare de tot. În același timp, scorul categoric cu care s-a impus Halep nu reflectă munca imensă ca să câștige. După 43 de ani de la finala dintre Ilie Năstase și Björn Borg, România are din nou onoarea de a fi prezentă în finala turneului de la Wimbledon. Cu Simona Halep.
Dear Simona, we love you!