Cu Grecia, „sold-out”!

octombrie 30, 2013 in CM 2014 - Brazilia

Suporterii naționalei au cumpărat aproape toate biletele pentru returul de foc cu Grecia. O singură inimă tricoloră, o singură dorință: Hai românia!

Suporterii naționalei au cumpărat aproape toate biletele pentru returul de foc cu Grecia. O singură inimă tricoloră, o singură dorință: Hai România!

E bine că Federația a ținut cont de dorințele suporterilor și de realitățile sociale din România. Ieftinirea biletelor pentru returul de foc cu Grecia, decisiv pentru calificarea la Mondialul din Brazilia, a umplut „Arena Națională”. Deja s-au vândut 45.000 de bilete, plus alte câteva mii date grecilor. Stadionul va fi plin. Un demers care trebuia făcut cu mult timp în urmă. Dar mai bine mai târziu decât… deloc. 🙂 România – Grecia, „sold-out” la casele de bilete. Naționala a venit mai aproape de oameni, iar efectul este pe măsura așteptărilor. Cu excepția unor probleme tehnice la vânzarea online a tichetelor, mă refer la imposibilitatea rezervării locurilor și la opțiunile reduse de a se plăti cash prin curier, totul a fost ok. E bine că s-a învățat din nereușitele anterioare. Un singur lucru mai e de zis: mergem la Mondial și… Hai România! 🙂

De lăudat atunci când vezi că forul conducător al fotbalului românesc ține cont de dorințele fanilor și de realitatea socială din România. Președintele Mircea Sandu a înțeles momentul și a decis ieftinirea tichetelor. O strategie care și-a arătat repede roadele. „Arena Națională” a fost luată cu asalt de suporterii naționalei. Meci mare cu Grecia din toate punctele de vedere!
Cu certitudine este un pas înainte făcut de Federație dar așteptăm și alte „corecții”. Pentru meciurile de după barajul cu Grecia: opțiunea de rezervare a locurilor la vânzările online și posibilitatea de a plăti cash pe toate site-urile acreditate de FRF. Și mai e ceva care contează, în special la meciurile cu echipe mai puțin sonore: vânzători volanți de bilete și suveniruri tricolore în tot orașul!
Calificarea la turneul final din Brazilia se joacă la București chiar dacă România va câștiga acasă la eleni. Pe „Arena Națională” ajutorul suporterilor poate să fie decisiv. Mondialul este aproape și depinde doar de „tricolori”. Faptul că fanii au dat năvală ca să-i încurajeze reprezintă o motivație în plus. Mai importantă decât prima oferită de Federație!
Să fim optimiști și să trăim momentul. Mâine se pun în vânzare biletele pentru confruntarea de la Atena. Cine are bani să meargă că n-are ce pierde. Simt că va fi bine! 🙂