Fenomenul Chiricheș

octombrie 31, 2013 in Special

În câteva luni, Vlad Chiricheș a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători de la Tottenham. Și abia e la început!

În câteva luni, Vlad Chiricheș a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători de la Tottenham. Jucând fotbal cu zâmbetul pe buze!

Vlad Chiricheș este pe val la Tottenham Hotspur. În doar câteva luni, românul a devenit idolul suporterilor fiind desemnat pentru a șasea oară consecutiv cel mai bun jucător al meciului. Ultima ispravă de acest gen, ieri, în Cupa Ligii Angliei, după meciul câștigat de londonezi cu 8-7 în urma loviturilor de la 11 metri. „Chiri” nu a început ca titular. A intrat ]n minutul 68 dar cât timp a jucat a făcut-o bine. Un exemplu pentru oricine vrea să ajungă sus de tot. Chiricheș avea nevoie de un alt mediu, de o altă motivație. Tottenham și Premier League este exact ceea ce căuta. Vă garantez că nu se oprește aici. Băiatul ăsta are potențial și tratează fiecare secundă din viață cu o responsabilitate dezarmantă. Și cu zâmbetul pe buze. Mare lucru să joci fotbal de plăcere. Chiricheș va ajunge la o echipă și mai mare pentru că are clasă, are valoare, are stil. Pe scurt, este fenomenal!

Cu Hull City, Vlad Chiricheș a început meciul pe banca de rezerve. Apoi, în minutul 68, l-a înlocuit pe Naughton. A jucat 32 de minute plus alte 30 în prelungiri. O oră și-un pic. La penalty-uri nu s-a băgat. 🙂 Suficient pentru Chiricheș ca să-i convingă pe fani că a fost cel mai bun de pe teren. Nu a fost prima dată când s-a întâmplat asta ci a șasea oară consecutiv. Caz unic în istoria clubului Tottenham!
Poate că unii o iau ca glumă sau ca pe un lucru banal. E treaba lor. Faptul că mâine cei de la Tottenham au programat o sesiune de autografe cu „Chiri” în centrul atenției spune exact ceea ce se petrece acolo. Suporterii îl simpatizează și pentru că joacă fotbal cu zâmbetul pe buze. Evenimentul va fi găzduit de magazinul situat în incinta stadionului „White Hard Lane”.
Deși a ajuns la Londra în această vară, Vlad Chiricheș a devenit unul dintre cei mai populari jucători de la Tottenham. În ritmul acesta va ajunge și mai departe. Are calitate în joc și o atitudine pozitivă față de performanță caracteristică doar jucătorilor de top. Un băiat de mare caracter care a ajuns model pentru puștii care visează pe stradă să-i calce pe urme.
„Chiri” este cel mai important produs al fotbalului românesc din ultimul deceniu. Un exemplu pozitiv inclusiv pentru societatea românească.