Steaua, „poluată” de… Petrolul!

aprilie 22, 2013 in Liga 1

Iasmin Latovlevici nu s-a mai bucurat după golul marcat Petrolului. Risca să-l vadă selecțuinerul Victor Pițurcă. Cum rămâne cu bucuria golului?

Latovlevici nu s-a mai bucurat, ca-n alte dăți, după golul marcat Petrolului. Risca să-l vadă selecționerul Victor Pițurcă. Cum rămâne cu bucuria golului?

„Găzarii” au amânat fiesta Stelei. Cu câteva etape. Steaua pare obosită, iar în meciul cu Petrolul s-a văzut asta chiar și de pe inelul 3 al „Arenei Naționale”. 🙂 Mai bine spus, „roș-albaștrii” și-au pierdut concentrarea în așteptarea momentului când vor stropi titlul cu șampanie. Petrolul a făcut un joc bun și, în sezonul viitor, se anunță o candidată serioasă la titlu. Un meci spectaculos, cu goluri dar și cu greșeli de arbitraj care au pus paie pe foc. Și-ntr-o parte, și-n cealaltă. De, ăsta e Tudor, un „actor” grăbit, un „Brad Pitt” gata să iasă mereu în evidență. Până la urmă a rezultat un 2-2 echitabil dar efectul său este că Petrolul a poluat atmosfera de sărbătoare așteptată în Ghencea.

Adevărul este că Steaua și-a dorit foarte mult să câștige jocul cu Petrolul. Poate că „roș-albaștrii” n-au fost atât de concentrați dar și „găzarii” au jucat fotbal, nu glumă. O echipă Petrolul formată din jucători care știu cu mingea. Toți, de la portarul Bornescu până la Bokila, atacantul dorit de Steaua. Este principala explicație pentru prestația excelentă pe care au avut-o pe „Arena Națională”, mai ales în repriza a doua.
„Roș-albaștrii” au avut meciul în mână și-l puteau câștiga lejer dacă Chiricheș nu inventa, din nimic, acel autogol stupid chiar dacă a fost jenat de Geraldo. La un nivel mare nu se face așa ceva. Mă întreb ce-or fi zis emisarii marilor cluburi din Europa care îl monitorizează pe acest jucător? Cred că s-au luat cu mâinile de cap, iar apoi și-au făcut cruce că altceva ce puteau face?
Un spectacol. Și pe teren, și în tribune. Peste 30.000 de spectatori. E ceva, nu? Păcat însă de erorile de arbitraj. Alexandru Tudor s-a dat în spectacol. Multe gesturi de actor și puțin arbitraj. Înaintea celui de-al doilea gol al Stelei a fost fault făcut de Chiricheș la Geraldo. Apoi, mai spre final, Adi Popa a fost faultat în careu dar „Brad Pitt” n-a mai avut curaj să arate, pentru a treia oară, punctul cu var. Deși era un penalty mai… penalty decât au fost primele două!
Un punct mare pentru ambele echipe. Steaua rămâne cu 15 puncte avans față de locul 2, iar Petrolul nu pierde, după ce a fost condusă de două ori, și continuă cursa spre Europa!