Simona, bucură-te de viață !!!

noiembrie 9, 2017 in Tenis

După un an de excepție, Simona Halep are dreptul la o vacanță de vis!

De vreo două-trei zile este mare tam-tam în mass-media de la noi pe seama faptului că Simona Halep are un iubit alături de care își petrece vacanța. Îți faci cruce că altă reacție nu poți avea atunci când auzi așa ceva. Din păcate, cu regret o spun, trăim într-o țară în care normalitatea este considerată anormalitate. În multe privințe. Și invers. Nu știu de ce dar este realitatea în care trăim. Fata asta a avut un sezon plin, încărcat, cu o mare uzură psihică. În plus este o femeie drăguță și cred că are dreptul la o vacanță de vis. Măcar atât, nu? Normal, Simona este o sportivă consacrată și este firesc să se vorbească despre ea. Dar de aici la „breaking news-uri” cu povestea ei de dragoste mi se pare cam mult. Recomandare: Simona, bucură-te de viață pentru că după un sezon foarte greu în vacanță ai șansa să iubești, să râzi, să te joci și să privești spre stele!

Întotdeauna e bine să punem linie între cariera profesională și viața privată. Una-i una, alta-i alta. Despre un sportiv și performanțele sale se poate discuta la infinit, cu argumente, pro sau contra, dar referitor la viața sa privată ar trebui să existe o limită. Limita bunului-simț.
Cu regret o spun, balcanismul locurilor în care trăim aproape că a șters această graniță a normalității. Din acest motiv, unii intră cu bocancii în viața celor care au succes, indiferent de domeniul de activitate, mai ales în sport.
Cazul Simonei Halep este ultimul exemplu. Toate site-urile de specialitate, și nu numai, televiziuni, presă scrisă, radio și alți vectori media au făcut din vacanța Simonei subiect de audiență. Ce să spun? E în Italia cu un bărbat de 34 de ani! Și care este problema? Ar fi trebuit să rămână singură sau ce?
Simona a avut parte de un sezon extrem de dificil, complicat, cu o mare încărcătură nervoasă. Normal, o fată ca ea are dreptul să se refugieze într-o vacanță de vis. Dacă nu se ducea cu un băiat apăreau alte întrebări. Dacă s-a dus hai să-i stricăm liniștea și să punem poze pe toate site-urile. Nu cred că este normal chiar și în numele ideii de informare a publicului.
Acolo, în Italia, Simona și prietenul ei au căutat liniștea unui cuplu fericit. Parțial au pierdut-o dar ar trebui să-i doară-n cot și să-și vadă de treaba lor. Repet, din păcate trăim într-o țară în care normalitatea este tratată ca anormalitate și invers, iar asta nu e bine, zău așa!