S-Day

iunie 9, 2018 in Tenis

Simona, joacă ce știi că poți s-o bați!

Ziua cea mare. Ziua Simonei Halep la Roland Garros. O finală a noii generații care va domina tenisul mondial. Nu-i va fi ușor dar este pregătită pentru orice. Simona a trecut peste numeroase încercări pe zgura pariziană și este gata să dea ultimul asalt pentru prestigiosul trofeu. Sloane Stephens nu are presiune, nu ea este favorita și de aceea îi va fi un pic mai ușor. Simona are avantajul meciurilor directe, 5-2, în care a câștigat ambele confruntări pe zgură. Important. Dar astăzi nu mai contează cifrele. Nici pentru Halep, nici pentru Stephens. Doar forma de moment și calitatea jocului vor face diferența. În ultima vreme, dar mai ales la Roland Garros, Simona ne-a demonstrat că poate învinge orice jucătoare din lume cu o forță mai mare în lovituri. Au fost Kerber, Muguruza, vine la rând Stephens. Da, astăzi este S-Day, ziua Simonei Halep. Haide, fato, ia trofeul și vino acasă să-l vedem și noi. Succes, Simona, România te iubește orice ar fi!
Simona Halep – Sloane Stephens, ora 16:00, în direct la Pro TV și Eurosport!

Meci de zile mari în finala feminină de la Roland Garros. Simona Halep – Sloane Stephens sau meciul noii generații care începe să facă legea în circuitul WTA. Simona este la doar un pas de primul trofeu de Grand Slam. „E doar un alt meci, nu va fi special, nu contează rezultatul. Vreau să joc cel mai bun tenis, să lupt şi vom vedea cine va învinge.”, a spus Simona la conferința de presă. Și bine face că gândește așa.
Stephens pare un pic mai relaxată și puțin arogantă. Cel puțin asta am senzația că vrea să transmită americanca: „Niciun avantaj pentru Halep pentru că eu am un titlu, iar ea nu are nicunul”. Dar nu e chiar așa. Stephens se teme și vrea să se detașeze de emoții prin autoîncurajări. Știe că Simona poate bate orice jucătoare cu o forță mai mare ca a ei. Pentru că joacă variat și constant bine spre foarte bine, a devenit mai agresivă, mai concentrată.
Într-o astfel de încleștare este posibil orice dar cu tot respectul pentru Sloane Stephens ea nu este nici Bertens, nici Kerber, nici Muguruza. Simona depinde doar de ea, de psihicul ei că în rest le are pe toate. Indiferent ce se întâmplă astăzi la Roland Garros, Simona Halep a intrat deja în istoria tenisului mondial. Simona, joacă ce știi și va fi bine !!! 🙂