„Dialoguri cu Ștefan Manea despre: Natură, Patriotism, Credință” – o carte pentru minte, inimă și dragoste de țară!

martie 12, 2017 in Natură și sănătate

Ing. chim. Ștefan Manea, omul care a descifrat lumea plantelor!

Biblioteca Academiei Române a găzduit vineri, 10 martie 2017, o lansare de carte cu totul și cu totul specială: „Dialoguri cu Ștefan Manea despre: Natură, Patriotism, Credință”. Domnul Ștefan Manea reușește să arate cititorului drumul de la natură spre sănătate parcurs în grădina binecuvântată de Dumnezeu numită România. Cât despre țară, domnul Ștefan Manea ne explică prin cuvinte de suflet cum să învățăm să iubim România!

Publicistul Mihai Chirea și-a explicat demersul după mai multe dialoguri cu domnul Ștefan Manea, director general al companiei Hofigal – cel mai mare producător autohton de suplimente alimentare și cosmetice pe bază de plante: „Pe parcusul acestor întâlniri am descoperit la domnia sa, pe lângă o extraordinară abilitate și competență în domeniul profesional și managerial, un filon sufletesc deosebit de cald și plin de vibrație”.
Un adevărat om de știință, premiat în multe țări ale lumii, om de afaceri de succes, iubitor de natură, de oameni și de Dumnezeu, domnul Ștefan Manea ne uimește pe toți prin modul în care luptă pentru sănătatea oamenilor și, prin munca depusă, pentru prestigiul României în lume. „Ștefan Manea este și va rămâne Pilonul de rezistență a ceea ce înseamnă cercetarea româneacă în domeniul plantelor medicinale și aromatice.”, a subliniat doamna Anca Daniela Raiciu, director marketing, comercial, logistică & dezvoltare al Hofigal, într-un mesaj de suflet publicat în carte.
„Dialoguri cu Ștefan Manea despre: Natură, Patriotism, Credință” este o carte pentru minte, inimă și dragoste de țară. Domnul Ștefan Manea reușește să arate cititorului drumul de la natură spre sănătate parcurs în grădina binecuvântată de Dumnezeu numită România: „Din fericire, natura are soluții la toate! Distrugând natura omul se distruge pe sine însuși!”.
Cât despre țară, domnul Ștefan Manea ne explică în carte cum să învățăm să iubim România: „Patriotismul – dragostea de țară în care te-ai născut – nu se vinde, nu se cumpără, se trăiește sincer!”.