„Briliant” de… tinichea

decembrie 4, 2012 in Special

După ce a spus despre România, „Briliantul” nu merită tricoul naționalei și nici numărul 10!

Adrian Mutu continuă să șocheze. În sens negativ. Băiatul ăsta s-a crezut mereu mai cu moț decât alții. De aceea a dat cu șutul unei cariere care i-ar fi adus mai mulți bani și mai multă imagine decât a avut parte până acum. Intrat într-un con de umbră după prestațiile neconvingătoare din meciurile cu Turcia și Olanda, Mutu s-a supărat pe… România. Nu mai vrea să joace și nici să trăiască alături de români! Incredibil, absolut incredibil! Și asta pentru că românii l-au iertat mereu și i-au permis multe pe seama faptului că reprezenta o valoarea națională. Și uite așa, bla-bla-bla. Răsplata? Adi Mutu nu vrea să mai audă de România. Halal fotbalist! Ieri, „Briliant”. Astăzi, podoaba s-a transformat într-o tinichea prăfuită!

M-am frecat de câteva ori la ochi și tot nu-mi venea să cred ceea ce scria pe site-ul (http://www.onlinesport.ro/fotbal/stranieri/mutu-s-a-rupt-de-romania-nu-ma-mai-intorc-acolo-nid-80461/). O declarație-șoc dată de Adrian Mutu: „Nu mă gândesc să mă întorc în România. Nici să joc, nici să trăiesc acolo!”. Pur și simplu dezamăgitor. Și dezgustător. Știam că are un temperament coleric, de „golănaș”, dar nu mă așteptam la așa ceva de la el!
Credeam că după ce și-a bătut joc de carieră, acum, la final, i-a venit mintea la cap. Da de unde! Mutu are mereu pretenții mari de la cei din jurul său deși, la rândul său, le oferă foarte puțin sau chiar nimic. Așa și cu țara. După ce a îmbrăcat tricoul cu tricolor ca să poată scoate capul în lume, „Briliantul” își reneagă țara și poporul!
Dacă în alte dăți a mai dres busuiocul după astfel de „perle”, de data asta s-a compromis total. Sincer, nu cred să mai revină în prim-plan. Degeaba joacă în Franța, degeaba are o situație materială respectabilă, degeaba se rupe în figuri de cartier că dacă nu revine la disciplina inițială chiar se alege praful de tot.
Adrian Mutu s-a compromis decisiv. Știam ce are în cap și ce fel de fotbalist este. Din păcate, talentul său uriaș nu îl poate ajuta să-și schimbe caracterul!