Viorel Moldovan, „nașul” Rapidului?

martie 21, 2014 in Liga 2

Viorel Moldovan a respectat Rapidul ca jucător, ca antrenor. Acum este decis să salveze clubul de la faliment și să devină patron!

Viorel Moldovan a respectat Rapidul ca jucător, ca antrenor. Acum vrea să devină patron ca să salveze clubul de la faliment!

Circulă știrea cum că Viorel Moldovan ar vrea să cumpere Rapidul. Poate fi o formulă câștigătoare. Fost component al „Generației de Aur”, Moldovan a pus mult suflet în tot ceea ce a făcut de când îi antrenează pe „alb-vișinii”. Clubul din Giulești se află într-o criză financiară profundă care parcă nu se mai termină. E nevoie de bani și asta cât mai repede. Viorel Moldovan este un nume mare din fotbalul românesc și poate aduce mai ușor alți investitori. Aici vorbim despre credibilitate și cunoașterea fenomenului fotbalistic. „Moldo-gol” le are pe amândouă. Teoretic, tranzacția pare simplă. Practic, e ceva mai complicată. Sunt datorii de plătit și nimeni nu știe exact cât și cui. O singură certitudine: Rapidul este un club care poate fi transformat într-o mină de aur. Cu condiția să se investească eficient. E posibil ca Rapidulețul să-și fi găsit, în sfârșit, „nașul”!

Când vine vorba despre Rapid, mai ales în perioada asta, zvonurile circulă cu viteza luminii. Nume importante sunt vehiculate de presă ca posibili investitori în Giulești dar a doua zi sunt infirmate chiar de subiecți.
De data asta vorbim despre o știre confirmată chiar de persoana în cauză. Conform site-ului www.gsp.ro, Viorel Moldovan, antrenorul Rapidului, intenționează să preia clubul. (http://www.gsp.ro/fotbal/liga-b/surpriza-in-giulesti-viorel-moldovan-vrea-sa-cumpere-rapidul-i-a-facut-o-oferta-scrisa-lui-adrian-zamfir-422056.html)
O veste bună pentru fanii rapidiști. Moldovan reprezintă un nume în fotbalul românesc. Cu certitudine îi va fi mai ușor să aducă oameni cu bani lângă echipă. Aici vorbim despre încredere și profesionalism. Dacă îl punem la socoteală și pe președintele Nae Manea chiar s-ar forma o echipă administrativă capabilă să scoată clubul din impas.
Suma vehiculată pentru tranzacție este de 500.000 de euro. Conform presei, „Moldo-gol” este susținut de câțiva oameni destul de bogați. Poate fi un nou început pentru Rapid mai ales că termenul pentru rezolvarea problemei cu insolvența, 28 martie, nu e departe.
Așa cum am mai spus-o și cu alte ocazii, Rapidul este un brand care nu se va pierde în dosarele insolvenței. În acest moment, clubul seamănă cu o mină de aur părăsită, iar cine se încumetă s-o repună în funcțiune va face performanță și bani. Deocamdată, Viorel Moldovan are acest curaj!