Un An Nou, cu sănătate și fericire!

decembrie 31, 2012 in Sărbători

La mulți ani, prieteni! Bine ai venit, 2013!

La mulți ani, prieteni! Bine ai venit, 2013!

Bucurați-vă de viață. E foarte ușor dacă reușiți să descoperiți echilibrul între lucrurile bune și cele rele care vă înconjoară în fiecare zi. Important este să fiți optimiști și să nu vă lăsați copleșiți de partea negativă. Nu există o rețetă a fericirii dar câteva gânduri de bine se pot găsi: renunțați la resentimente și ură, fiți mereu recunoscători celor care vă ajută, ascultați cu atenție și sensibilitate dorințele celor apropiați vouă, lăsați iubirea să vă cucerească sufletul. Cred că așa putem deveni mai buni și fericiți cu adevărat. Dragi prieteni, oriunde v-ați afla, vă doresc să aveți parte de un An Nou cu sănătate și fericire. La mulți ani!

Nu trebuie să urâți pe cineva care v-a rănit ci trebuie să îi trimiteți gânduri de bine. Gândurile negative, starea de nervozitate excesivă sau mania nu aduce nimic bun. Dimpotrivă. Umbrește inima și sufletul omului. Avem o viață și e bine să ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă bun fără a ne gândi la lucrurile care ne lipsesc.
Bucurați-vă de realizările pe care le aveți. Multe sau puține. Important este să gândiți mereu pozitiv, să nu vă lăsați copleșiți de nereușite. La un moment dat, acestea din urmă se pot rezolva. Leacul la toate este recunoștința. Față de familie și prieteni. Dacă reușiți să exprimați această recunoștință veți vedea că în jurul vostru totul va curge altfel. Adică, mai bine!
A asculta gândurile celor din jur este o calitate. Nu toți oamenii au primit acest dar însă vă asigur că este un… har pe care îl puteți descoperi prin voi înșivă. Dacă o persoană iubită are nevoie de sprijin, de ajutor, nu este un capăt de țară să lăsați la o parte ceea ce faceți. Încercați să o ajutați. Comunicarea este cheia oricărei relații interumane. E atât de simplu pe cât de complex pare!
Vine Anul Nou. Măcar acum e musai să ne aducem aminte că pentru a primi iubire trebuie să știm s-o oferim. O lege a vieții, poate banală, pe care mulți o iau peste picior. Iubirea pentru cei dragi trebuie spusă, arătată, chiar și cu riscul de a nu primi ceva în schimb. Iubirea nu reprezintă un schimb commercial, în care dai și iei ceva, ci o stare de spirit. Lăsați iubirea să vă cucerească sufletul. Spuneți familiei și prietenilor voștri cât de dragi vă sunt și veți realiza, singuri, ce înseamnă fericirea.
La mulți ani, dragii mei prieteni, oriunde v-ați afla!