Steaua, la avionul de Tbilisi!

iulie 23, 2013 in Liga Campionilor

Atacantul Federico Piovaccari a confirmat încrederea care i s-a acordat după ce a semnat cu Steaua. Știe cu mingea și simte golul cu o secundă înainte!

Atacantul Federico Piovaccari a confirmat încrederea care i s-a acordat după ce a semnat cu Steaua. Știe cu mingea și simte golul cu o secundă înainte!

Victorie și la Skopje, cu Vardar, însă una umbrită de scandalul izbucnit între Mihai Stoica și jurnalista de la Pro TV, Alexandra Tănăsescu. Dar nu mai vreau să comentez pe tema asta. Deja s-a depășit cu mult limita de suportabilitate mediatică. Vreau să vorbim doar despre fotbal. Partea bună a lucrurilor a fost uniformizarea jocului Stelei. Același ritm, aceeași atitudine timp de 90 de minute. E primul meci oficial din acest sezon când „roș-albaștrii” marchează după pauză, iar Piovaccari a demonstrat că este un un vârf care poate marca cel puțin atâtea goluri câte a dat Rusescu. Surprizele neplăcute au apărut în apărare. Prea multe ezitări în axul central unde au jucat Szukala și Gardoș. Firesc. Lipsă de omogenitate. Reghecampf nu prea are încotro dacă pleacă Chiricheș. Dar nu asta contează acum. Steaua și-a luat bilete pentru avionul de Tbilisi și merge acolo să bată pe Dinamo!

Vardar – Steaua 1-2. Și cu asta basta. Nu am putut să ne bucurăm de victorie din cauza scandalului mediatic izbucnit la Skopje între managerul general al Stelei, Mihai Stoica, și jurnalista de la Pro TV, Alexandra Tănăsescu. Toată ziua numai despre asta s-a vorbit.
Am aflat echipele cu o jumătate de oră înaintea confruntării pentru că am asistat la execuția mediatică a lui „MeMe”. Nu cred că vina este sută la sută la el. Omenește sunt lucruri de înțeles în raport cu ceea ce a trăit în ultimele luni, săptămâni, zile, însă comportamental domnul Stoica nu are nicio scuză. Trebuia să se abțină, să-și controleze nervii și cu ceva diplomație rezolva altfel problema.
Steaua a făcut un joc bun deși Chiricheș și Tănase nu au făcut deplasarea în Macedonia. Piovaccari a confirmat și a arătat că are aliură de marcator. Cred că va da mai multe goluri ca Rusescu într-un sezon. Doar apărarea a scârțâit un pic. Szukala și Gardoș încă nu se înțeleg așa cum trebuie dar timpul le rezolvă pe toate. E musai. Roma îi dă târcoale lui „Chiri”, din ce în ce mai mult, iar antrenorul Reghecampf trebuie să pregătească variante de rezervă.
Cui îi mai pasă de Vardar? Deja o amintire. Steaua a reușit două victorii și punctaj maxim pentru coeficientul de țară. Ne gândim la expediția din Georgia. Tocmai la Tbilisi. Va fi mai greu dar Steaua are valoare, iar numele de… Dinamo o stimulează și mai tare. Bagajele, cu speranțe cu tot, sunt la scara avionului de Tbilisi. Succes, campionilor!