Steaua, gata pentru „teza la germană”!

noiembrie 21, 2012 in Liga Europa

Raul Rusescu, omul care-aduce golul, poate semna calificarea Stelei în primăvara europeană!

O toamnă de poveste pentru Steaua. Parcurs excelent pe toată linia frontului. Cu excepția eliminării din Cupa României. În Liga Europa, „roș-albaștrii” sunt la doar un punct de 16-imile competiției însă joi seară au parte de un meci infernal. Întâlnesc VfB Stuttgart. Cu nemții nu te joci. După tragerea la sorți erau creditați cu cele mai mari șanse la locul 1. Acum vin la București cu orgoliul rănit și, foarte important, obligați să câștige ca să poată face calcule de calificare. Isteria este maximă. Suporterii au luat cu asalt site-urile de vânzări online și casele de bilete. Probabil va fi record de audiență pe „Arena Națională”. Steaua este gata pentru „teza la germană”. O „teză” care îi poate aduce nota bună pentru prezența în primăvara Europa League. Joi seară, de la ora 22:05, în direct pe Pro TV, Digi Sport 1 și Dolce Sport 1!

Nemții vin la București cu o echipă mai bună decât în tur. În ultimele cinci meciuri, elevii antrenorului Bruno Labbadia au trei victorii, un egal și o singură înfrângere. Plus trei nume noi între titulari. Aș mai adăuga și un pic de disperare. Dacă nu câștigă la București, „șvabii” pot rata primăvara europeană. Un element de presiune care se poate transforma într-un atu pentru Steaua.
„Roș-albaștrii” antrenați de Laurențiu Reghecampf se prezintă la joc cu cifre impresionante. În campionat. Și un număr important de jucători convocați la echipa națională. Plus un public fantastic, ca număr și temperament. Practic, tot ceea ce trebuie ca, joi seară, Steaua să obțină un rezultat pozitiv.
Szukala și „motoreta” Adi Popa sunt refăcuți. În mod normal VfB Stuttgart este echipa care ar trebui să iasă la joc dar stilul Stelei este atacul. Așa că trupa lui Reghe va ataca pentru că altfel riscul este imens. Steaua nu trebuie să-și schimbe stilul pentru punctul de care are nevoie!
Revin la spectatori. Steaua face record după record. Sunt șanse reale ca cifrele asistenței să intre în istoria „Arenei Naționale”. Plus o groază de bani care umflă contul grupării din Ghencea. Un moment fericit cum de mult n-am mai văzut la o echipă de fotbal din România. Adică rezultate, spectatori și bani!
„Viteziștii” au forța să obțină punctul izbăvitor. Dacă nu chiar nu este o dramă. O vor face la Copenhaga. Dar nu le-aș dori să ajungă acolo cu o așa miză! 🙂
Steaua București – VfB Stuttgart, joi seară, de la ora 22:05, în direct pe Pro TV, Digi Sport 1 și Dolce Sport 1!