Steaua – Dinamo, meci mare cu… „sold out”!

martie 27, 2014 in Cupa României

Suporterii celor două echipe anunță coregrafii de zile mari. Așteptăm spectacolul!

Suporterii celor două echipe anunță coregrafii de zile mari. Așteptăm spectacolul!

Derby Steaua – Dinamo cu casele închise. Steaua, clubul organizator, a anunțat că s-au vândut toate biletele. În această seară sunt așteptați peste 50.000 de spectatori ceea ce reprezintă un record de audiență pentru eternul derby. Interes enorm, implicare totală în ambele tabere. La Steaua s-au plătit restanțele financiare pe ultimele trei luni, iar la Dinamo sunt promise prime importante, după meci, în cazul unui rezultat pozitiv. Steaua anunță un „11” din care face parte Nicușor Stanciu în timp ce Dinamo nu se poate baza pe trei nume importante: Matei, Thicot și Cătălin Munteanu. Așadar, diseară, de la ora 20:30, Steaua – Dinamo în prima manșă din semifinalele Cupei României. În direct la Pro TV!

„Marele Derby” a ajuns la al 23-lea episod din Cupa României. Acum, în prima manșă a semifinalelor. Interesul este uriaș, iar „Arena Națională” e luată cu asalt. Se joacă cu „sold out” la case. Asta e frumusețea fotbalului!
Fiecare tabără încearcă să-și motiveze cât mai bine jucătorii. Cei de la Steaua au lichidat restanțele financiare pe ultimele trei luni. Ce poate fi mai bine decât cardul plin cu cașcaval? 🙂 În tabăra lui Dinamo nu s-a plusat la bani înainte de meci. Din superstiție însă patronul Ionuț Negoiță le-a promis „câinilor” bonusuri importante dacă scot un rezultat pozitiv.
Cei doi antrenori cam știu echipa de start. Laurențiu Reghecampf ar putea începe meciul cu: Tătărușanu – Varela, Szukala, Gardoș, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – A. Popa, N. Stanciu, Tănase – Chipciu. La Dinamo sunt ceva probleme de efectiv, Cosmin Matei, Thicot și Cătălin Munteanu fiind indisponibili. Antrenorul Flavius Stoican a fost obligat să improvizeze: Bălgrădean – L. Rus, D. Grigore, Durimel, Grecu – Bărboianu, Boubacar, Elton – V. Lazăr, Țucudean, D. Rotariu. Se anunță meci mare!
După cum se vede din așezarea celor două echipe ambele vor să joace ofensiv. Dacă nu riscă acum, în prima manșă, atunci când? 🙂 Stadionul va fi plin, iar vremea frumoasă. Să fie fotbal de calitate și multe goluri. La casele de pariuri Steaua are o cotă în jur de 1,45 – 1,50 la victorie, în timp ce Dinamo primește în jur de 6,50 în caz de succes.

P.S. Doliu în ziua „Marelui Derby”: în această dimineață s-a stins din viață, la vârsta de 68 de ani, Augustin Pax Deleanu. Fost fotbalist la Dinamo si component al naționalei României participantă la turneul final al Cupei Mondiale din 1970. Dumnezeu să-l odihnească în pace!