Simonica, te iubim!

mai 30, 2014 in Tenis

Simona Halep cucerește Parisul pas cu pas. Poate pentru că știe ce vrea!

Simona Halep cucerește Parisul pas cu pas. Poate pentru că știe ce vrea!

Simona Halep bate pas de defilare spre fazele superioare de la Roland Garros. „Furnicuța” s-a calificat în turul 3 după un meci nervos cu Heather Watson. Simona n-a fost în largul ei, dar ce a vrut i-a ieșit bine. Fata asta are puterea să treacă și peste astfel de momente. Aici se face diferența între marii campioni și restul plutonului. „Furnicuța” nu se satură de tenis. Îi place cu adevărat. În cazul ei, tenisul a bătut viața. Plăcerea de a se distra a fost înlocuită cu plăcerea de a lovi mingea cu precizie. De cele mai multe ori aproape de perfecțiune. Plus ambiția și încrederea că este una dintre cele mai valoroase jucătoare din lume. „Furnicuța” și-a construit cariera încet și sigur combinând miraculos frumusețea cu forța. Milioane de români, copii și nu numai, și-au găsit în ea un idol. Simonica, te iubim!

I-am spus „Furnicuța” pentru că și-a construit cariera cu multă răbdare. Încet și sigur chiar dacă la început nu era băgată în seamă. A strâns din dinți, a muncit și iată că au apărut și roadele.
Turul 3 la Roland Garros reprezintă o nouă premieră pentru Simonica. Dar ea poate mai mult. Mult mai mult. Se vedea asta, se simte asta. Zâmbetul afișat discret după o minge bună este înlocuit imediat de încruntarea sprâncenelor pentru un nou serviciu. Și din nou zâmbet… 🙂
Poate că sună urât, dar Simona Halep este o… mașină de tenis. Cu suflet. Feminină și puternică, grațioasă și precisă, fermecătoare și pragmatică. „Furnicuța” cucerește Parisul cu fiecare zi petrecută la Roland Garros. Nu contează dacă va câștiga turneul. Felul ei de a trăi viața, tenisul, fiecare minge, ne-a cucerit pe toți.
Secretul „Furnicuței” este mentalitatea de campioană. Știe în fiecare secundă ceea ce vrea și ce poate. De aceea și-a făcut fani care vin la meciuri special pentru ea. Fani care o iubesc. Cu adevărat. Simona i-a cucerit pentru că e specială, în orice moment, pe teren sau în afara lui.
Drumul spre marea finală continuă. „Punct cu punct si meci cu meci”, cum spunea Simonica după confruntarea din turul 2, cu englezoaica Watson. Drumul spre victorie și-l pregătește cu răbdare. Ca o furnicuță, bob cu bob. De fapt, ca o campioană!