„Simo”, test de maturitate în Singapore!

octombrie 18, 2014 in Tenis

„Simo” este o luptăroare. Va demonstra asta și la Turneul Campioanelor!

„Simo” este o luptăroare. Va demonstra asta și la Turneul Campioanelor!

Simona Halep este gata pentru cea mai tare provocare din cariera ei: Turneul Campioanelor. În Singapore, cea mai mică țară situată în Asia de sud-est, „Simo” va încerca să dea lovitura loviturilor. Într-o companie selectă formată din cele mai bune opt jucătoare de tenis din lume. Nu-i va fi ușor dar dacă va reuși o performanță importantă va fi cu atât mai frumos. Simona Halep este a treia româncă din istorie, după Virginia Ruzici și Irina Spârlea, care va juca în finala finalelor. O onoare dar și o mare responsabilitate. Poate că fanii vor avea parte de mult așteptata confruntare cu Serena sau de revanșa în fața Șarapovei. Multe calcule, mari speranțe. Important este ca Simonica să fie ok din punct de vedere fizic și mental că de restul nu duce lipsă. Mai are nevoie și de puțin noroc. Baftă, „Simo”!

A venit și Turneul Campioanelor. Balul organizat de WTA pentru primele opt jucătoare ale lumii. Printre ele și Simona Halep, locul 3. În câte domenii ocupă România un asemenea loc în lume? La repezeală e greu să găsim…
Regalul se ține în Singapore, orașul din țara cu același nume. Singapore, locul unde se amestecă tradiții străvechi chinezești, malaeziene și indiene. Cele opt prințese WTA invitate la bal sunt Serena Williams, Maria Șarapova, Simona Halep, Petra Kvitova, Eugenie Bouchard, Agnieszka Radwanska, Caroline Wozniacki si Ana Ivanovic.
Vor fi două grupe de câte patru în care se va juca fiecare cu fiecare. Apoi, în semifinale, locul 1 va întâlni locul 2 din cealaltă grupă. Câștigătoarele vor juca în finala finalelor. Miza: glorie, multe puncte și o grămadă de bani.
„Simo” este a treia româncă ajunsă la un asemenea nivel. Virginia Ruzici, actualul manager al Simonei Halep, a participat la două ediții ale Turneului Campioanelor, în 1977 și 1978. Irina Spârlea a avut cele mai bune rezultate, cu două semifinale (1997 și 1998) din trei participări, în 1996 fiind eliminată în primul tur.
Ce va face acum Simonica? Aceasta-i întrebarea. Dacă este ok din punct de vedere fizic și mental vom asista la meciuri de senzație și la o performanță de răsunet. Acum este adevăratul test de maturitate pentru fata cu gropițe în obraji. „Simo”, arată-le ce poți!