Simona, victoria și… bandajul!

octombrie 20, 2014 in Tenis

Simona halep a demolat-o pe... „demolatoarea de granzi”. Urmează marea confruntare  Serena Williams!

Simona Halep a demolat-o pe… „demolatoarea de granzi”. Urmează marea confruntare cu Serena Williams!

Simona Halep a pășit cu dreptul în Turneul Campioanelor de la Singapore. Ca o mare campioană. Victorie clară în fața canadiencei Eugenie Bouchard, în două seturi, 6-2, 6-3. O revanșă dorită după înfrângerea de la Wimbledon. „Simo” și-a regăsit jocul bun care a făcut-o celebră: serviciu la țintă, retururi exacte, schimburi simple, puține greșeli. Și un tonus excelent care ne-a lăsat senzația că miercuri va face un meci mare cu Serena Williams. Ce nu pare ok este bandajul de pe coapsa stângă. În contrast cu echipamentul negru nu dădea rău dar acolo sunt problemele. La un asemenea nivel mușchii pot ceda în orice moment. Sperăm că Simona Halep va fi ocolită de ghinion și va duce turneul până la capăt. Poate face meciuri mari și rezultate memorabile. După care să-și dea jos bandajul că e mai sexy. Nu? 🙂

Lacrimile canadiencei din finalul meciului cu Simona Halep au arătat neputința. Eugenie Bouchard s-a crezut învingătoare înainte de primul schimb de mingi, iar la final a realizat că victoria de la Wimbledon în fața unei Simone care a jucat într-un picior trebuie s-o pună în ramă.
„Simo” s-a mișcat al naibii de bine. Servicii bune, joc simplu și precis, puține greșeli neforțate. Tonusul a fost super, iar pe chipul ei s-a văzut degajarea. La acest regal WTA, Simona Halep nu are ce pierde. Orice victorie înseamnă un plus din toate punctele de vedere.
Îngrijorător este bandajul de pe coapsa stângă. Ca imagine, în contrast cu rochița neagră, a dat bine. „Simo” a avut în acest an prea multe accidentări, iar prezența acestui afurisit de bandaj lasă loc de interpretări. Sper să fie ok din punct de vedere fizic și să ducă turneul până la capăt.
Important, victoria din meciul cu Bouchard trimite în contul Simonei suma de 243.000 de dolari, iar în clasamentul WTA, 230 de puncte. Și abia a început turneul. Urmează Serena Williams. Un fenomen al tenisului, o adevărată forță a naturii. Dar ce are de pierdut „Simo”? Dimpotrivă. Simona are șansa să se bată pentru fiecare minge și să scoată cât poate de mult din această confruntare de zile mari.
Halep face istorie în Singapoare. O mare campioană. „Simo”, la mai mare!