Simona Halep, asalt la… supremație!

octombrie 22, 2014 in Tenis

Simona Halep a transformat-o pe Serena Williams într-o jucătoare de duzină după ce a învins-o cu 12-2 la... game-uri!

Simona Halep este la un game… distanță de semifinalele Turneului Campioanelor!

Ce victorie! Ce izbândă! Ne-am temut de confruntarea cu Serena Williams. Nu și Simona Halep. Fata asta cu nervi de oțel a depășit orice fel de barieră a imaginației demolând un mit. După ce a fost umilită de Halep, Serena nu va mai fi cea care o știam până astăzi. Cum și Maria Șarapova este tot la final de carieră, victoria uriașă reușită de „Simo” la Singapore echivalează cu începutul asaltului final pentru locul 1 mondial. Pare o nebunie dar așa se va întâmpla… Halep mai are nevoie de un singur game ca să fie prezentă în semifinale. Poate visa la orice pentru că și-a câștigat acest drept în fața Serenei Williams. Într-o manieră care a bulversat lumea tenisului mondial. Simonica a demonstrat că are calități pentru a deveni cea mai valoroasă jucătoare din lume!

După 6-0, 6-2 cu Serena Williams ce ar mai fi de spus? Nu prea multe. Simona Halep, fata care zâmbește tot timpul, a jucat cu sufletul fiecare minge. Minut cu minut, game cu game. Aproape totul a fost așa cum și-a dorit.
Pare halucinant. Nu victoria în sine ci proporțiile scorului. Cea mai severă înfrângere din cariera Serenei. Și asta pentru că „Simo” a trimis-o tot timpul după „țigări”. Când în stânga, când în dreapta până i-a ieșit limba de-un cot. 🙂
Aroganța Serenei a costat-o scump. N-a vrut să se vadă dar prin gesturile ei și maniera de joc s-a dat de gol. Halep și-a făcut treaba cum a știut mai bine, iar la final s-a bucurat de o victorie imensă.
Momentul este prielnic. „Simo” trebuie să rămână cu picioarele pe pământ și să declanșeze ofensiva pentru supremația mondială. Serena Williams și Maria Șarapova sunt la final de carieră și oricât de bine ar poza ele în „fete nărăvașe” nu mai au suflul de altădată. Din această perspectivă, Halep mai are să-și regleze conturile cu Șarapova. Niște „datorii” mai vechi…
Simonica este un exemplu de luciditate și dorință. Mare lucru pe vremurile astea. Copiii să se uite atent la ceea ce face pe terenul de tenis și să-i calce pe urme. Fata asta ne-a făcut să ne simțim mândri. Un sentiment pe care nu-l trăim foarte des.
Simona Halep, o mare campioană!
Simona Halep, visul românesc transformat în realitate!