„Regele”, din nou în iarbă!

iunie 17, 2013 in Liga 1

Gică Hagi nu renunță la ambiția de a confirma și ca antrenor. Viitorul Constanța e produsul său și merită să spere la mai mult: Liga Europa!

Gică Hagi nu renunță la ambiția de a confirma și ca antrenor. Cu Viitorul Constanța vrea mai mult: Liga Europa!

Gică Hagi se întoarce pe banca tehnică. O veste bună pentru un sport care trăiește poate cel mai negru an din istorie. Cu scandaluri, procese și insolvențe. „Regele” va antrena oficial Viitorul Constanța deși sunt convins că a avut un rol important și în sezonul care abia s-a încheiat. Proiectul lui Hagi este cel mai ambițios și mai costisitor din câte am văzut în fotbalul românesc. Mai ales în zona de copii și juniori unde academia de la Constanța produce valori pe bandă rulantă. Sperăm ca ghinioanele pe care Hagi le-a tot avut ca antrenor vor lua sfârșit, iar Viitorul va face o figură frumoasă în Liga 1. Bucuria suporterilor este că „Regele” s-a întors în iarbă!

Unii oameni de fotbal, mai răi la suflet, îl acuză pe Gică Hagi că a strâns crema fotbalului românesc la academia sa. La copii și juniori, Viitorul Constanța stă bine de tot. Dar i-a luat cineva cu forța pe acei jucători? Nu. Ei ajung acolo cu acordul părinților pentru că aceștia doresc un climat sută la sută profesionist, iar Hagi oferă așa ceva la Constanța. Asta ca să închidem gura „analiștilor de cacialma”.
„Regele” s-a decis să se implice oficial. Ca antrenor. Echipa a crescut în joc, puștii săi au căpătat experiență. Hagi simte că Viitorul poate face pasul spre obiective mai îndrăznețe. Să zicem o participare în Liga Europa. De ce nu? Echipa are potențial, iar jucătorii tineri se vor exprima altfel, mult mai bine, după ce au primit botezul Ligii 1.
Sigur, Hagi a ajutat cu sfaturi și în campionatul care s-a încheiat de curând. E bine că a ales să coboare de la „Oficială” direct în iarbă. Jucătorii îl vor percepe altfel pentru că Hagi, ca jucător, a fost un idol pentru mulți dintre ei. Și publicul îl așteaptă pentru că îi era dor de el. Hagi rămâne Hagi și cu asta am spus totul!
Unde va juca Viitorul? În niciun caz la Constanța. „Regele” ar vrea la Ploiești, în discuții a fost și orașul ilfovean Voluntari, iar în final e posibil ca Viitorul să ajungă la… Pitești. N-ar fi rău deloc. Un oraș unde se mănâncă fotbal pe pâine. De văzut… Hagi este un brand românesc care se vinde oriunde, iar Pitești va fi ca acasă!