Războiul celor două Craiove continuă!

ianuarie 24, 2014 in Liga 2

E posibil ca discuțiile purtate de antrenorul Nicolo Napoli (FC Universitatea Craiova) și doamna Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, să-l fi deranjat pe Adrian Mititelu. Ca răspuns, Mititelu i-a adus pe Condescu și Săndoi!

E posibil ca discuțiile purtate de antrenorul Nicolo Napoli (foto) cu doamna Olguța Vasilescu să-l fi deranjat pe Adrian Mititelu. Ca răspuns, Mititelu i-a adus pe Condescu și Săndoi!

Adrian Mititelu declanșează adevăratul război al Universităților din Bănie: Marin Condescu, manager general, Emil Săndoi, antrenor principal. Până acum am avut parte de conflicte locale dar mutarea făcută de patronul FC Universitatea este asemenea unei salve de tun trasă către concitadina CS Universitatea Craiova. Și asta după ce Gică Popescu, probabil noul șef al Federației, a avut o întâlnire cu doamna primar Olguța Vasilescu în vederea analizării posibilităților de unificare a celor două „Științe”. Simplă amăgire. Mititelu riscă tot. În planul imaginii a plasat clubul într-o zonă riscantă, iar de antrenorul Nicolo Napoli s-a debarasat ca de o „măsea stricată”. Asta după ce italianul a acceptat să preia echipa într-un moment foarte greu. Și nu e primul exemplu. Ne aflăm abia la începutul unui scandal uriaș care se va termina urât. De pierdut pierde doar fotbalul!

Craiova continuă să aibă două Universități. Greu pentru fani. Oricât de mult s-ar revendica drepturile istorice nu va exista un câștigător. Doar învinși. Ambiția lui Adrian Mititelu de a nu ceda acțiuni după ce a promis asta în vară, deși FC Universitatea are probleme financiare, a dus lucrurile într-un punct critic.
Orgoliul primăriței Olguța Vasilescu este de înțeles. Una s-a vorbit cu Mititelu și alta s-a făcut după aceea. Așa că a luat decizia de a înființa un nou club pentru a respecta promisiunea făcută oltenilor înainte de alegeri. Așa s-a ajuns la cele două Craiove!
Răspunsul dat de Mititelu în urma vizitei lui Gică Popescu la Craiova este unul de secesiune. „Baciul” s-a întâlnit cu Olguța și a încercat să găsească puncte comune de legătură în vederea formării unei singure echipe. Drept răspuns, Adrian Mititelu l-a numit manager general pe Marin Condescu, iar antrenor a fost adus Emil Săndoi. Adio, Napoli! Asta după ce italianul a antrenat moca echipa timp de șase luni! 🙁
Un moment extrem de tensionat. Condescu este un om priceput la fotbal dar relațiile sale din sfera politică plasează clubul într-o zonă instabilă, contra valului. Și va fi greu de făcut ceva. Singura formulă eficientă este unificarea celor două grupări. Din păcate, în acest moment este puțin probabil să asistăm la așa ceva!