Alo, aterizează Argentina!

ianuarie 23, 2014 in Națională

Copiii îl așteaptă pe Lionel Messi la București. Nu contează scorul, contează doar fotbalul!

Copiii îl așteaptă pe Lionel Messi la București. Nu contează scorul, contează doar fotbalul!

După țeapa luată la inaugurarea „Arenei Naționale”, când în loc de Argentina am avut parte de meciul cu… Franța, pe 5 martie naționala lui Messi vine la București. Meci mare, amical de lux. O partidă de păstrat amintire pentru copii, pentru familie. E rar când o campioană mondială, cum este Argentina, traversează oceanele și mările pentru un meci-test contra „tricolorilor”. Ne-au rămas în minte minutele de aur din vara anului 1994 când în Statele Unite, la World Cup, Hagi și colegii săi au măturat pe jos cu aroganta Argentină. Cu Messi, dacă vine, e altceva. Băiatul are bun simț, joacă fotbal. La fel și colegii săi. Au dispărut acele ifose de vedetă din vremea lui Maradona care acopereau, ca imagine, munca întregii echipe. Federația a anunțat prețul biletelor: de la 30 la 800 lei. Se vând online între 27 ianuarie și 5 martie. Pe site-urile specializate www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro și www.biletoo.ro. Bani să fie. Nu mai stați pe gânduri. Alo, aterizează Argentina!

România – Argentina. Un meci care nu mai are nevoie de reclamă. Copiii care iubesc fotbalul își trag de mână părinții și îi pun la cheltuială. „Mamii, tatii, vine Argentina! Vine Messi!. Suficient, nu?
Adevărul este că starul argentinian atrage lumea ca un magnet. Lionel Messi este idoul oricărui copil. Zâmbește, joacă fotbal de plăcere, își respectă adversarii dar mai ales fanii. Sper să ajungă la București că de nu o să vedeți multe lacrimi pe fețele copilașilor și nu numai!
Biletele se vor vinde online în perioada 27 ianuarie – 5 martie 2013. Pe site-urile specializate www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro și www.biletoo.ro. Bani să fie. Cel mai ieftin tichet costă 30 de lei (peluze, inelul 3), iar cel mai scump 800 lei (VIP 1). Sperăm ca toate site-urile de mai sus să ofere și opțiunea de plată cash la primirea biletelor, nu doar prin card sau cont.
Cât despre meciul în sine sperăm să vină Messi. El este capul de afiș. Dacă se dă accidentat strică farmecul întâlnirii chiar dacă la București vor ajunge alte staruri argentiniene. Poate că Federația a negociat bine contractul astfel încât Lionel Messi să ajungă pe gazonul „Arenei Naționale”, nu la… lojele VIP! 🙂