Rapidul, încă în triaj!

septembrie 15, 2013 in Liga 2

La meciul cu Gloria Buzău au venit câțiva copii și mamele lor. Rapidul are nevoie de suporteri. Acum. Mai mult ca niciodată!

La meciul cu Gloria Buzău au venit câțiva copii și mamele lor. Rapidul are nevoie de suporteri. Acum. Mai mult ca niciodată!

Doar două puncte din două etape. Puțin chiar și pentru o echipă cu problemele Rapidului. După egalul chinuit de la Berceni a urmat altul norocos cu Buzăul. Gruparea din Giulești încă își caută identitatea de altădată. O stare de spirit care a reprezentat bucuria celor mulți de a vedea fotbal. În acest moment, Rapid nu are un unsprezece capabil să atace promovarea. Noii patroni, Cristescu și Zamfir, caută soluții pentru redresarea clubului și jucători ca să întărească lotul. Dar timpul nu mai are răbdare. Și nici suporterii. Singura bucurie sunt copiii. La meciul cu Gloria Buzău, glasul roților de tren a fost acoperit de vocile cristaline ale unor copilași care iubesc cu adevărat Realul din Giulești. Unii dintre ei chiar joacă pentru acest club. Altfel, Rapid încă n-a prins viteză și se chinuie să iasă din triajul Ligii 2 visând la… Liga 1!

Rapidul este și va rămâne o stare de spirit. Gruparea din Giulești trece prin cel mai greu moment din istorie. Nu pentru că a ajuns în eșalonul secund ci pentru faptul că problemele financiare nu dau încă pace echipei, staff-ului administrativ sau patronilor.
Debutul în Liga 2 n-a fost unul reușit. Dimpotrivă. Două egaluri trase de păr. La Berceni putea fi și mai rău, iar cu Gloria Buzău, în Giulești, „alb-vișiniii” ne-au arătat că nu știu s-o bage-n ațe. Mai e de muncă, mai e de tras. Cel mai important este să se rezolve problema financiară. Dacă la bancomat e liniște atunci, încet, încet, vor apărea și rezultatele.
Rapid are nevoie de jucători. Nume sunt destule. Ultimele vehiculate de presă sunt Dacian Varga și bulgarul Yancho Andreev, ambii mijlocași laterali. Rapid mai are nevoie și de caractere. Doar așa va trece peste acest moment dificil. Președintele Grigore Sichitiu, un om cu mare experiență în administrarea unui club de fotbal, va trebui să-i găsească și să-i convingă să vină la Rapid.
Marele câștig, pe termen lung, sunt copiii. Ei au rămas lângă echipă tot timpul. Și când stadionul a fost suspendat, și când echipa nu joacă, și când toți se ceartă. Cu ei viitorul sună bine și promițător însă, acum, doar prezentul este cel care contează!