Olguța, un „like” pentru… „Știința”!

iunie 7, 2013 in Special

Lia Olguţa Vasilescu. primărița din Bănie, este cea care, moral, a declanșat renașterea Universității Craiova. Hai, „Știința”!

Lia Olguţa Vasilescu. primărița din Bănie, este cea care, moral, a declanșat renașterea Universității Craiova. Hai „Știința”!

Bănia este într-un freamăt continuu de când Adrian Mititelu a anunțat că va înscrie echipa în campionat. Să dea Dumnezeu să reușească pentru că Universitatea Craiova reprezintă o stare de spirit unică în fotbalul românesc. Și totuși nu domnul Mititelu a descătușat aceste energii pozitive. Există acolo, la Craiova, o femeie deșteaptă și capabilă să se bată pentru cauza ei. Pe deasupra și frumoasă. Contează. 🙂 De când a anunțat construcția unui nou stadion la Craiova, doamna primar Olguța Vasilescu a dat undă verde reînființării „Științei”. Ea a fost motorul care i-a dat curaj lui Mititelu încercând să readea Băniei „campioana unei mari iubiri”. Pentru asta, doamna Olguța merită un „like”!

Adrian Mititelu încearcă să reînvie spiritul „Craiovei Maxima”. Mititelu a anunțat, acum câteva zile, că va înscrie Universitatea Craiova în campionat. Un demers logic care mai spală un pic din păcatele comise atunci când clubul încă era în Liga 1. Că Adrian Mititelu a fost vânat de sistem este un adevăr dar și el a greșit față de Craiova cu vârf și îndesat.
Relansarea Craiovei, cel puțin moral, aparține unei alte persoane: Olguța Vasilescu. Primărița Craiovei a câștigat alegerile locale promițând dreptate pentru Universitatea și revenirea echipei în Liga 1. Și a făcut pași mari pe acest drum. L-a îndemnat pe Adrian Mititelu să relanseze echipa și a promis sprijin pentru echipă. Plus un stadion ultramodern a cărui machetă arată superb.
Căutând prin istoria Universității constatăm că în afara fostului ministru de externe de pe vremea comuniștilor, Ștefan Andrei, și a poetului Adrian Păunescu, doamna Olguța Vasilescu este al treilea om politic cu nume care s-a implicat cu pasiune în viața clubului din Bănie. Moral, ea este artizanul mult așteptatei reveniri a Universității Craiova în fotbal. Poate chiar în Liga 1, mai știi?
Din acest motiv, toate respectele și gândurile de bine. O femeie a cărui cuvânt este mai puternic decât angajamentele scrise. Dacă face și stadion, și-l va face, Olguța Vasilescu intră în istoria „Științei”!