O variantă pentru națională: Dan Petrescu!

aprilie 8, 2014 in Națională

Dan Petrescu, un fotbalist care a jucat mereu la victorie. La fel și ca antrenor. Posibil, viitor selecționer al naționalei României!

Dan Petrescu, un fotbalist care a jucat mereu la victorie. La fel și ca antrenor. Posibil, viitor selecționer al naționalei României!

Șefii de la Dinamo Moscova s-au supărat tare după înfrângerea cu Anji, 0-4 în deplasare, și l-au dat afară de Dan Petrescu. Reacție prostească generată de speranța, iluzorie, că un nou tehnician va aduce titlul în vitrina lui Dinamo. Pentru Dan Petrescu demiterea echivalează cu un șut în fund care va fi urmat de un pas înainte. Sigur. În acest context, echipa națională a României are o șansă. Deși noua conducere de la Casa Fotbalului l-a validat pe Victor Pițurcă, faptul că actualul selecționer a pierdut sprijinul popular, al suporterilor, repune discuția pe tapet. Echipa națională are nevoie de oameni noi la vremuri noi. Dan Petrescu este un antrenor exigent, cu viziuni moderne despre fotbal, cu strategii îndrăznețe. În acest moment ar fi bine să primească o ofertă. Dan Petrescu, o variantă pentru națională!

Anul trecut, Dan Petrescu a preluat Dinamo Moscova într-o situație extrem de dificilă. Astăzi, când a fost dat afară, lasă echipa pe locul 4, la opt puncte de liderul Lokomotiv Moscova. Nu e chiar așa de rău, locul 4 echivalând cu prezența în Liga Europa.
Șefii de la Dinamo Moscova s-au grăbit cu demiterea lui Petrescu. Indiferent cine vine nu poate face minuni în ultimele șase etape. Poate să iasă și mai rău decât acum. Vom vedea. Dar asta e treaba lor. Acum, „Bursucul” este liber de obligații și poate începe un nou proiect. 🙂
Naționala României este cea mai interesantă provocare la care se poate înhăma imediat. Actualul selecționer, Victor Pițurcă, deși este susținut de noul staff de la Casa Fotbalului, nu se mai bucură de simpatia fanilor. În ultima vreme s-au adunat multe,..
În preliminariile Mondialului brazilian s-a ratat șansa efectuării schimbului de generații. Un nou început pentru fotbalul românesc poate porni cu nume noi și la cârma naționalei. În acest moment, Dan Petrescu a devenit o oportunitate de care trebuie să se țină cont. Chiar și cu riscul de a se plăti despăgubiri importante actualului selecționer. Dan Petrescu este un antrenor modern, sufletist, exigent, care știe să dea șansă și încredere jucătorilor tineri.
Peste tot a avut rezultate. Sigur se va descurca și la națională!