Naiv la… Maxim

ianuarie 13, 2013 in Liga 1

Când selecționerul Victor Pițurcă va afla că lui Maxim îi sfârâie călcâiele după Mădălina atunci chiar s-a terminat totul!

Când selecționerul Victor Pițurcă va afla că lui Maxim îi sfârâie călcâiele după Mădălina atunci chiar s-a terminat totul!

Transferul lui Alexandru Maxim la Steaua a reprezentat un subiect cald într-o iarnă destul de friguroasă. Deocamdată nu s-a concretizat nimic și nici nu cred că o să se întâmple ceva prea curând. Poate chiar deloc. De multe ori am criticat cluburile că atunci când vor un jucător fie țin cont doar de dvd-ul adus de impresar, de multe ori o mare țeapă, fie nu se interesează de ceea ce face jucătorul dincolo de stadion. Aici se încadrează Maxim. Amețit că Steaua îl vrea, Maxim s-a văzut vedetă înainte să fie. Paparazzi l-au făcut praf dezvăluind opiniei publice relația cu Mădălina Pamfile, bruneta focoasă pe care o știți de la „Un show păcătos” (Antena 1). Dacă Maxim crede că aventurile de acest gen îl vor ajuta în carieră e naiv. Dacă mai crede că la națională și la Steaua merge și așa atunci e și mai naiv. Pe scurt, este naiv la… maxim!

Nu găsesc o explicație logică pentru ce unii fotbaliști își pierd așa de repede capul când dau peste o tipă bună. Tinerețea este primul argument la care mă gândesc dar statutul de jucător de națională îi conferă lui Maxim experiența de care are nevoie pentru a „fenta” asemenea „clinciuri”. De cele mai multe ori nimicitoare pentru fotbaliști. Mai ales financiar. Că de, tenul subțire cu cheltuială se ține! 🙂
La 22 de ani, toată lumea îi aparține și simte că poate face orice. Chiar orice. Nu e chiar așa. Maxim știa că Steaua a pus ochii pe el. Și Mircea Rednic, antrenorul lui Standard Liege, i-a pronunțat de vreo două, trei ori numele cât a stat prin țară de sărbători. Zău așa, când știi că poți da lovitura lași alte picanterii ale vieții. Din păcate, Maxim n-a rezistat tentației de a ajunge în brațele Mădălinei, bruneta focoasă pe care ați văzut-o în „show-urile păcătoase” realizate de Dan Capatos la Antena 1. N-o spun eu ci reporterii de la „Cancan” care au realizat un material incendiar pe tema asta. (http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/alex-maxim-nu-jongleaza-doar-pe-teren-ci-si-in-viata-de-zi-cu-zi-vezi-cu-ce-vedeta-o-dribleaza-pe-madalina-pamfile.html).
Păcat. Alexandru Maxim este un fotbalist de mare talent dar cu o viață zbuciumată nu va ajunge nicăieri. Națională? Steaua? Standard? Hai să fim serioși! Selecționerul Victor Pițurcă nu tolerează astfel de aventuri. Gigi Becali a anunțat deja că Maxim nu se mai află pe lista Stelei. De la Liege nu se mai aude nimic. A mai rămas clubul Pandurii. Dacă nu se cumințește, acum, Maxim nu va avea parte de certitudini!