Mulțescu, sfârșit de poveste!

septembrie 22, 2013 in Liga 1

Antrenorul Gigi Mulțescu n-a rezistat la Dinamo decât opt etape. Să vedem dacă jucătorii care l-au criticat vor avea evoluții ma bine. Greu de crezut!

Antrenorul Gigi Mulțescu n-a rezistat la Dinamo decât opt etape. Să vedem dacă jucătorii care l-au criticat vor avea evoluții mai bine. Greu de crezut!

Remiza cu Petrolul i-a fost fatală antrenorului Gigi Mulțescu. Nouă puncte după opt etape și locul 11 e prea puțin chiar dacă Dinamo traversează un proces de reconstrucție. Pe de altă parte, Mulțescu a lucrat sub presiune din prima clipă. Nu e ceva normal la un club cu pretenții. N-a fost etapă în care Gigi Mulțescu să nu fie întrebat când pleacă. Mai grave mi se par reacțiile unor jucători la adresa antrenorului. Indiferent dacă au sau nu dreptate, nu este treaba lor să facă vâlvă. Treaba lor e să joace bine, iar unii „câini” nu o fac. Probabil și prestațiile lor au influențat plecarea antrenorului. Gigi Mulțescu și-a trăit traiul și-a mâncat mălaiul la Dinamo. Un sfârșit de poveste anunțat și așteptat. Din cauza rezultatelor dar și a mofturilor unor jucători!

Gigi Mulțescu a lucrat din prima secundă în condiții de stres maxim. Ciudat pentru o echipă la care patronul Ionuț Negoiță și președintele Constantin Anghelache au oferit, non-stop, garanții de stabilitate pentru banca tehnică. În aceste condiții, rezultatele înregistrate de Dinamo sunt cele care sunt.
Ultimele două jocuri, cu Pandurii (1-2) și Petrolul (1-1), au fost ok. A lipsit doar victoria dar ăsta nu-i un motiv de schimbat antrenorul. Mai degrabă reacția unor fotbaliști. Abia revenit la Dinamo, George Țucudean spunea înaintea întâlnirii cu Petrolul: „Avem nevoie de cineva care să ne îndrume, un antrenor care să ştie cum să comunice cu tine”. Măi să fie! La Standard Liege n-a știut Mircea Rednic cum să vorbească cu el, acum Mulțescu. Mi se pare cam mult și sună mai degrabă a moft.
Ca Țucudean mai sunt și alți jucători cărora nu le-a convenit stilul dur impus de „SMURD”. Disciplina, rigoarea sau atitudinea nu fac casă bună cu statutul de vedetă. Toți cer, iar când este nevoie să ofere ceva se fac că uită. Așa se explică o serie din rezultatele înregistrate de Dinamo.
Gigi Mulțescu putea relansa noul Dinamo dacă avea parte de ceva liniște. În lot cât și în birourile șefilor. N-a fost să fie și a plecat. Vestiarul a decis așa cum s-a întâmplat la CFR Cluj cu Rednic. O stare de fapt ciudată rău și neproductivă. Măcar să se ia puncte de acum încolo. Până la urmă cine face legea la Dinamo: jucătorii sau antrenorul?