„Leii”, „cățeii” și „gazul” ars degeaba!

octombrie 18, 2016 in Liga 1

Craiova își creează multe ocazii dar marchează puține goluri. Cu Dinamo două „boabe” au fost suficiente pentru cele trei puncte!

Craiova își creează multe ocazii dar marchează puține goluri. Cu Dinamo două „boabe” au fost suficiente pentru cele trei puncte!

Craiova începe să arate a echipă cu pretenții. A făcut ce-a vrut din Dinamo. Nea Gigi Mulțescu a închegat o trupă arțăgoasă care joacă fotbal cu entuziasm. O echipă croită pe bani puțini. Nici măcar prezența la meci a noului manager general, Adrian Mutu, nu a stimulat prestația „câinilor”. Așa cum a prevestit Rednic, în urmă cu câteva săptămâni, antrenorul Ioan Andone va plăti pentru toate oalele sparte. Și nu este normal însă venirea unui alt tehnician pe banca dinamovistă pare să nu mai fie doar un simplu zvon. „Leii” au speriat „câinii” și au ajuns sus de tot, în coasta liderului. Steaua a ars „gazul” degeaba, iar Gazul i-a ars toate cele trei puncte. La câți bani a băgat Gigi Becali în transferuri jocul „roș-albaștrilor” este departe de ce-ar trebui să fie. Dacă o ține tot așa Steaua riscă să piardă, din nou, un titlu pe care și-l dorește enorm!

Victoria Craiovei în fața lui Dinamo a fost una clară deși tabela a arătat doar 2-1. Multe ocazii de gol, joc în viteză, dăruire și entuziasm. Toate astea la Severin în fața unui public atașat trup și suflet. Mă gândesc ce va fi când e gata stadionul dn Craiova, iar „Știința” va juca în fața a 40.000 de olteni? Puține echipe vor pleca cu puncte din Bănie ! 🙂
Dinamo a fost de nerecunoscut. Ceva se întâmplă acolo și cred că zvonurile cu schimbarea antrenorului Ioan Andone reprezintă principala explicație. Nu e normal așa ceva dar în fotbalul românesc este posibil orice. Chiar și Adrian Mutu, noul manager general al lui Dinamo, a lăsat de înțeles, printre vorbe, că vor fi schimbări importante. Coroborând toate aceste interpretări cu un alt zvon, că Marius Șumudică e gata să vină în fruntea „haitei”, e clar că din birourile grupării roș-albe nu iese fum fără foc.
Victoria „leilor” a adus Craiova în coasta Stelei. La trei puncte distanță. Trupa lui Reghecampf a comis-o rău de tot acasă, 0-1 cu Gaz Metan. Chiar merită făcută o paralelă între cele două formații. Craiova are rezultate cu bani puțini, Steaua se chinuie să le adune dar pe sume enorme. Gigi Becali se supără, pe bune, atunci când arată cu degetul spre unii jucători sau chiar, mai voalat, și spre antrenor. La câți bani a investit e firesc ca pretențiile să fie mari.
Din păcate, Steaua a ars „gazul” degeaba cu… Gaz Metan, iar dacă nu se trezește din letargia în care a intrat va fi supărare mare. Titlul nu vine singur în vitrină ci trebuie câștigat pe teren. „Leii” din Craiova au înțeles asta și sunt deciși să se bată până la capăt!