Keșeru, oficial omul Stelei!

ianuarie 9, 2014 in Liga 1

Claudiu Keșeru a părăsit insula Corsica pentru Steaua. La Bastia a marcat doar un gol în șase luni. Urmează revanșa!

Claudiu Keșeru a părăsit insula Corsica pentru Steaua. La Bastia a marcat doar un gol în șase luni. Urmează revanșa!

Telenovela născută de transferul lui Claudiu Keșeru la Steaua și-a consumat ultimul episod. Nu cu mult timp în urmă atacantul de la Bastia a semnat înțelegerea cu gruparea din Ghencea. La 27 de ani, Keșeru are șansa unui nou început la o echipă mare. Un jucător puternic, de viteză, cu tehnică bună și un excelent executant de lovituri libere. În Hexagon, Keșeru are la activ 72 de reușite dar în Ligue 1 doar 12. Rămâne de văzut unde îi găsește loc antrenorul Laurențiu Reghecampf. Nu poate fi jucător de careu însă poate da randament maxim în zona din spatele vârfului. Orice fel de păreri am emite și oricâte concluzii vor exista la vară, prestațiile lui Keșeru vor fi măsurate în… goluri. Simplu dar în același timp și complicat. Singura certitudine în acest moment este că „francezul” Claudiu Keșeru a devenit, cu acte, jucătorul Stelei!

După plecarea lui Rusescu și incertitudinea care plutește în colaborarea cu Piovaccari, Steaua a continuat să căute un om de gol. Și l-a găsit: Claudiu Keșeru. Un atacant cu cifre importante în liga a doua franceză și cu ceva reușite în Ligue 1. Un jucător care a evoluat pe mai multe posturi dar cel mai bine s-a simțit atunci când a fost pus să joace în zona din spatele vârfului.
Convocarea la echipa națională a contribuit mult în alegerea Stelei. Keșeru a semnat contractul și, de astăzi, este în tricou roș-albastru. La ora când scriu chiar participă la primul antrenament sub comanda lui „Reghe”. Pare un jucător pe stilul campioanei. Ager, inventiv, exploziv și cu rafinament atunci când are șansa unei lovituri libere. Steaua avea nevoie de un asemenea executant!
Keșeru a făcut bine că s-a întors în România. La Steaua va avea mai multe șanse decât la Bastia. Campioana a făcut o achiziție bună și în plan financiar. Site-ul www.transfermarkt.de (http://www.transfermarkt.de/de/claudiu-keserue/profil/spieler_25115.html) îi acordă o cotă de piață de 1,8 milioane de euro. Dacă va juca bine e posibil ca într-un viitor nu prea îndepărat Keșeru și Steaua să facă o afacere și mai și. Până atunci îl așteptăm pe Claudiu Keșeru cu… golurile din Liga 1! 