Keșeru merita un „fax”!

noiembrie 2, 2016 in CM 2018 - Rusia

Răspunsul lui Claudiu Keșeru pentru neconvocarea la echipa națională: opt goluri în 10 zile !!!

Răspunsul lui Claudiu Keșeru pentru neconvocarea la echipa națională: opt goluri în 10 zile !!!

Claudiu Keșeru a ajuns la opt goluri marcate în ultimele 10 zile. Ultima ispravă, marți seară, în poarta celor de la Arsenal. O performanță importantă pentru atacantul de la Ludogoreț. Din păcate, naționala României nu are nevoie de el. Cel puțin asta ne-a transmis selecționerul Christoph Daum prin neconvocarea lui Keșeru. Nici măcar în lotul lărgit. 🙁 Și ce nevoie era de el la confruntarea, aproape decisivă, cu Polonia! Probabil că herr Daum a preferat să se încadreze într-un anumit număr de jucători deși avea la dispoziție varianta de a chema la lot mai mulți fotbaliști dintre care să aleagă la finalul perioadei de pregătire. Domnule Daum, Keșeru merita un „fax” și știți asta. Acum e tardiv. Dacă nu iese bine cu Polonia regretul va fi și mai mare!

Selecționerul Christoph Daum iese din tiparele antrenorului german de tradiție. Rigoarea există în tot ceea ce face dar deciziile controversate te fac să nu mai știi ce să crezi despre el. Convocarea portarului Valentin Cojocaru este de apreciat din perspectiva promovării jucătorilor tineri la națională dar este de neînțeles atunci când a decis să-l lase acasă pe Niță, cel mai în formă portar din Liga 1. 🙁
Colac peste pupăză, selecționerul Daum nici măcar nu l-a chemat în lotul lărgit pe Claudiu Keșeru. Atacantul de la Ludogoreț traversează o perioadă excelentă, cu opt goluri marcate în ultimele 10 zile. Ieri seară a înscris în poarta lui Arsenal, în Liga Campionilor, chiar dacă la final Ludogoreț a pierdut cu 2-3.
Keșeru nu trebuia sărit din schemă chiar și în cazul în care lustruia banca de rezerve a campioanei Bulgariei. Băiatul are valoare, are calitate și poate ajuta în orice moment echipa națională. Cam în aceeași situație cu el se află Pantilimon și Chiricheș. Ei nu au prea jucat dar au primit „faxul”, Keșeru, nu!
După golurile pe bandă rulantă date pentru bulgari regretul e și mai mare. Situația este ciudată ca să nu-i spun altfel. Nu era niciun capăt de țară dacă Keșeru era convocat, iar după pregătiri se lua o decizie. Chiar dacă nu juca cu Polonia putea s-o facă în amicalul cu Rusia. Orice ar spune și orice ar face, Christoph Daum nu are scuză pentru neconvocarea lui Keșeru. Meciul cu Polonia bate la ușă, iar rezultatul final va cântări enorm în evaluarea acestei decizii controversate. Ca valoare, Claudiu Keșeru este peste Ivan sau Grozav. Cei doi pot asigura schimbul de mâine dar cu Polonia va conta doar victoria!