Hagi apără drumul spre glorie

februarie 9, 2014 in FRF

Gică Hagi: „Cumnati, prieteni, colegi, cu noi s-au făcut performanțe foarte mari. Suntem lideri, competitivi, responsabili, ei au stat atâția ani și am ajuns unde am ajuns”.

Gică Hagi: „Cumnati, prieteni, colegi, cu noi s-au făcut performanțe foarte mari. Suntem lideri, competitivi, responsabili, ei au stat atâția ani și am ajuns unde am ajuns”.

„Ei ce au făcut?”, a tunat și fulgerat Gică Hagi, duminică seara, la Dolce Sport. „Regele” a fost deranjat de atacurile dure lansate împotriva lui Gică Popescu de Dumitru Dragomir și ceilalți candidați la șefia Federației: Vasile Avram, Marcel Pușcaș și Răzvan Burleanu. Popescu este favorit cert, iar contracandidații săi preferă, ca strategie, atacurile fără scrupule. O alegere inoportună care le va aduce voturi în minus, nu în plus așa cum se așteaptă ei. Ideea de a demola mediatic candidatura lui Gică Popescu, cu orice preț, a fost făcută țăndări de Hagi: „Suntem lideri, competitivi, responsabili. Acum vrem să venim noi, care am arătat drumul spre glorie”. O remarcă realistă. Popescu și echipa sa (Hagi, Stelea și Ilie Dumitrescu) au făcut performanțe de notorietate. La cluburile unde au jucat, la echipa națională, în afaceri. Ei au găsit de mult drumul spre glorie. O vor face și la conducerea Federației!

Chiar mă miram cât va mai accepta Gică Popescu să încaseze lovitură după lovitură de la Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste, sau de la contracandidații pentru șefia Federației Române de Fotbal (FRF): Vasile Avram, Marcel Pușcaș și Răzvan Burleanu. Atacuri la baionetă, răutăcioase. O strategie de campanile care s-a transformat într-o sabie cu două tăișuri.
Gică Hagi s-a decis să răspundă în locul lui Popescu. Nu din motive de rudenie ci din respect. Cei doi au făcut performanță la cel mai înalt nivel. O realitate care așează un gol imens între ei și grupul contestatarilor. O realitate cu efect de piatră de moară pentru „urmăritori”.
Dragomir a plecat de la Ligă după ce pierduse, de ani buni, sprijinul popular. Criticile sale împotriva candidaturii lui Gică Popescu seamană mai degrabă cu o răzbunare personală pentru că „Baciul” nu l-a susținut în alegerile de la Ligă. În timp ce Avram, Pușcaș și Burleanu merg pe varianta unei campanii negative. 🙁
Gică Hagi a pus piciorul în prag și a spus: „Noi măcar am făcut ceva în viaţă, ei ce au făcut?” (http://www.dolce-sport.ro/fotbal/fotbal-intern/video-exclusiv-hagi-a-iesit-la-atac-ei-ce-au-facut-o-tara-intreaga-i-a-spus-lui-dragomir-sa-ne-lase-29804/). Corect. Se referă la performanțele din fotbal. Lumea știe bine toate aceste detalii și va analiza ca atare. Aruncatul cu noroi în Gică Popescu se va întoarce ca un bumerang împotriva celor care s-au angajat într-un astfel de demers. Hagi n-a făcut decât să apere drumul spre glorie. Un drum pe care Popescu și echipa sa știu să meargă până la capăt!