Exact ce nu trebuia: „Mou”, disperat!

septembrie 19, 2013 in Liga Campionilor

Lui Jose Mourinho i s-au urcat la cap laudele. La București, „Mou” va încerca să-și spele păcatele. Altfel e nașpa!

Lui Jose Mourinho i s-au urcat la cap laudele. La București, „Mou” va încerca să-și spele păcatele. Altfel e nașpa!

Steaua a avut de două ori ghinion. O dată că a luat golul ăla stupid care a făcut praf meciul cu Schalke 04, iar a doua oară din cauza valului tsunami declanșat de Basel în fief-ul celor de la Chelsea. Un val care va mătura grupa până în ultima etapă. Abia atunci vom vedea care sunt pierderile colaterale. Partea proastă este că Jose Mourinho a ajuns în pragul disperării. Chelsea a început prost în campionat, la fel și în grupa E a Ligii Campionilor. „Mou” va încerca să recupereze, la București, cele trei puncte pierdute în fața elvețienilor. Cum nu se poate mai prost pentru Steaua. După dușul rece din Germania, rezultatul de la Londra pică precum un trăsnet. Orice este posibil. Steaua – Chelsea pare să fie meciul disperării. Și nu e bine!

La orice ne așteptam în grupa Stelei dar în niciun caz la victoria reușită de FC Basel pe „Standford Bridge”, 2-1 cu Chelsea. Elvețienii au dat peste cap toate calculele. În grupa E nimic nu mai e predictibil. Toate echipele sunt încă în cărțile calificării. Sunt convins că vom asista și la alte rezultate ciudate.
Cel mai prost stă Chelsea. A pierdut acasă deci trei puncte minus la „adevăr”. În Liga Campionilor este posibil orice rezultat dar este greu de crezut că londonezii pot pierde două jocuri la rând. Mi se pare dea dreptul umilitor pentru ei și de aceea trag acest semnal de alarmă. Etapa viitoare, Chelsea vine la București ca să ia toate punctele. Atenție, Steaua!
Disperarea antrenorului Jose Mourinho poate să fie o armă cu două tăișuri. Indiferent de context, Steaua trabuie să ia punct sau puncte ca să poată spera la mai mult. Cu condiția ca antrenorul Laurențiu Reghecampf să schimbe ceva. La Gelsenkirchen, timp de o oră Steaua a arătat bine după care s-a rupt filmul. La un asemenea nivel nu faci nimic fără continuitate.
Peste două săptămâni sunt ceva speranțe. Steaua joacă bine acasă. Mai este și publicul care va umple „Arena Națională”. Singurul lucru de care ar trebui să se teamă „roș-albaștrii” este disperarea lui „Mou”. Portughezul este în stare de orice, absolut orice, ca s-o redreseze pe Chelsea!