Efectul „implicării la echipă”: haos!

februarie 13, 2017 in Liga 1

Gigi Becali l-a făcut praf pe Gnohere. Va reacţiona „Reghe”?

Gigi Becali l-a făcut praf pe Gnohere. Va reacţiona „Reghe”?

Ca la noi la nimeni. Fotbalul românesc traversează cea mai grea perioadă din istorie și pentru că nu se mai respectă ierarhiile. Patronii devin peste noapte antrenori pentru simplul motiv că dau bani la club. Total greșit, total neproductiv. Campion de departe, Gigi Becali. Egalul cu Voluntari l-a făcut să arunce alte vorbe grele: pe Gnohere vrea să-l trimită înapoi la Dinamo, la pachet cu 100.000 de euro 🙂 , pe Ovidiu Popescu îl vrea mijlocaș, iar pe Jakolis l-a lăudat după ce nu demult îl făcea una cu pământul. „Steaua din Berceni” riscă să piardă totul dacă Gigi nu-și vede de treaba lui. „Implicarea la echipă”, peste capul antrenorului și managerului, nu numai că aruncă în aer vestiarul dar poate genera un haos după care Steaua poate pierde tot. Cum spun versurile celebrei piese „Cei ce vor fi” aparținând trupei „Iris”: „Mai e puțin, mai e un pic / Până la marele nimic”!

Egalul cu Voluntari, 2-2, a fost suficient pentru a declanșa nebunia la Steaua. După ce l-a adus cu surle și trâmbițe de la Dinamo, Gigi Becali l-a făcut praf pe Harlem Gnohere. „Îi dau lui Dinamo 100.000 de euro pe Gnohere să îl ia înapoi”, a spus Becali la www.sport.ro (http://www.sport.ro/liga-1/nu-am-vazut-in-viata-mea-asa-ceva-becali-a-plecat-plin-de-nervi-de-la-stadion-gnohere-inapoi-la-dinamo.html).
La polul opus s-a aflat Antonio Jakolis. Până în iarnă Gigi Becali l-a criticat, iar după jocul cu Voluntari l-a ridicat în slăvi: „Am câștigat un jucător azi, pe Jakolis, bine că a plecat Popa ca îl vedem si pe el”. Nu e normal așa ceva. E păgubos pentru echipă, pentru atingerea obiectivelor. Astfel de vorbe contradictorii aruncă vestiarul în aer, iar de aici până la haos mai este doar un pas.
Mai grav e că patronul Stelei anunță că se va implica la echipă. „Popescu e super jucător, de acum încolo va juca numai mijlocaș, îl impun eu. Nu mai jucăm cu Pintilii, păi are 33 de ani, ce fac, joc cu bătrâni când eu îl am pe Popescu? Gata, nu îi mai las de capul lor”, s-a dezlănțuit Gigi Becali la Sport.ro. În loc să se consulte cu antrenorul Reghecampf și managerul Mihai Stoica, Gigi trece granița normalității și (re)face echipa. Nu e prima dată dar de câte ori a făcut-o s-a cam ales praful. Din totată povestea asta nebună riscul cel mai mare este ca „Steaua din Berceni” să piardă toate trofeele!