Mutule, tu nu răspunzi?

februarie 14, 2017 in Liga 1

De când a venit la Dinamo, Adrian Mutu a vrut să scape de Ioan Andone. Unul dintre motivele pentru care s-a ajuns la rezultate gen 1-2 cu Chiajna!

După eșecul de la Chiajna, Adrian Mutu a pus tunurile pe antrenorul Ioan Andone. „E normal să i se ceară demisia lui Andone”, a spus poate prea grăbit directorul general al lui Dinamo. Oare? Ce ușor e să dea vina pe antrenor! Mai repede ar demisiona Mutu. El a acceptat plecarea în această iarnă a celor mai valoroși jucători. Dinamo i-a pierdut nepermis de ușor și pe bani puțini pe Gnohere, Rotariu și Vali Lazăr, gurile de foc ale echipei. Și în locul lor Mutu a adus doar… nume. Nu certitudini, mai degrabă incertitudini pe final de mercato. Practic, i-a tăiat lui Andone creaca de sub picioare. În aceste condiții, „Ando” a fost pus în fața faptului împlinit. Nu e magician și nu-i normal ca toate oalele să se spargă în capul lui Andone. Mutule, tu nu răspunzi?

Declarații tari date de Adrian Mutu după halucinanta înfrângere de la Chiajna, 1-2 cu Concordia. „Când jucăm în felul ăsta e normal să fim preocupați. Lăsăm capul jos, acceptăm criticile. Nu e vorba de jucători, e o lipsă de motivație. Sunt șanse mici pentru play-off. E normal să i se ceară demisia lui Andon”, a spus Mutu conform www.gsp.ro (http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/mutu-mesaj-indirect-pentru-andone-dupa-1-2-cu-concordia-chiajna-cand-jucam-asa-501942.html).
Nu trebuie să fii doctor în fotbal ca să realizezi că Ioan Andone va fi schimbat din funcția de antrenor la Dinamo. Prin redacții circulă deja nume grele: Cosmin Contra, Marius Șumudică, Vasile Miriuță. În ultimele ore un alt nume mare: Claudiu Niculescu. Toate bune și frumoase. Declarații tari, vinovat principal este arătat Andone, iar pentru suporteri sunt oferite numele de mai sus. Liniștesc un pic spiritele încinse. Dar oare Mutu nu este vinovat?
BA DA !!! Managerul general al „câinilor” este vinovat cu vârf și îndesat pentru că a permis prea ușor plecarea celor mai buni marcatori: Gnohere, Rotariu și Vali Lazăr. L-a lăsat pe Ioan Andone cu buza umflată chiar înaintea bătăliei pentru play-off. În aceste condiții, „Ando” nu putea face minuni peste noapte. Bumba, Bawab sau Rivaldinho sunt promisiuni, nu certitudini!
Faptul că Adrian Mutu aruncă vina la „Ando” nu este un gest colegial și nici de profesionist. Mai bine își anunța el demisia după ce a făcut cele câteva transferuri pe ultima sută de metri. Când să-i mai antreneze Andone, când să-i mai integreze în echipă? Efectul s-a văzut abia acum când Dinamo este la un pas să rateze calificarea în play-off. Încă o dată: Mutule, tu nu răspunzi?