Craciun fericit, oriunde v-ati afla!

decembrie 24, 2010 in Sărbători

Sarbatoarea Nasterii Domnului se apropie de sufletele noastre. Cu bune si rele, macar acum incercam sa fim altfel. Copiii asteapta cadourile lui Mos Craciun, iar familia se aduna in fata bradului. Fara farmecul zapezii si gerul aprig de altadata asteptam cu mare bucurie sa sarbatorim Craciunul. Cu ganduri bune si pasnice, cu intelegere si compasiune pentru cei care nu au ce sa puna pe masa. Important este sa devenim mai buni decat am fost si cu certitudine vom trai sentimentul de implinire. Dragi prieteni, oriunde v-ati afla, va doresc un Craciun fericit!

Luminite colorate razbat prin geamurile caselor catre trecatori aruncand peste tot raze de bucurie. Oricat de suparat ai fii sau oricat de greu ti s-a parut anul 2010, spiritul Craciunului te copleseste si iti reda optimismul de care ai atata nevoie. O bucurie care se face simtita doar in aceste zile, o bucurie unica in felul ei.
In fiecare an, Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos ne umple sufletul de o negraita bucurie spirituala. Aceasta zi reprezinta implinirea fagaduintelor si nadejdilor pe care Dumnezeu le-a dat oamenilor drept calauza pe drumul ce duce spre mantuire. Noaptea sfanta a Nasterii Mantuitorului ne aduce in inimi chemarea de a porni cu cugetul pe urma magilor de la rasarit, cu ochii la steaua calauzitoare spre Betleem, unde s-a nascut Iisus Hristos.
E momentul sa recunoastem greselile si sa descoperim vocatia de a face doar bine. Sa renuntam la rautate si s-o inlocuim cu bunatate. A respecta pe cei din jurul tau inseamna sa te respecti pe tine insuti. Traim intr-o lume a intolerantei si goanei dupa bani. Cele doua elemente au transformat, intr-un mod periculos, reactiile societatii in ansamblul ei. Lipsa unei alternative viabile si nepasarea multora dintre noi au creat o atmosfera care se apropie de punctul critic.
Salvarea, cel putin temporara, o putem gasi in spiritul Craciunului. E bine sa ne bucuram cu familia si cu toti cei dragi, sa ne rugam pentru binele nostru si sa iertam pe toti cei care au gresit fata de noi. Un dar pus sub bradut, cat de mic ar fi el, aduce numai si numai fericire. Pana la urma asta ar trebui sa conteze cel mai mult!
Dragii mei prieteni, oriunde v-ati afla, va doresc tot binele din lume, iar Steaua Sfanta a Craciunului sa va calauzeasca pasii pe un drum plin de impliniri, succese si realizari. Sarbatori fericite!