„Bomba sexy”, id-ul „dodel” si… penalul

iunie 9, 2010 in Special

Cristi Tanase, fotbalistul pe care specialistii si mass media s-au grabit sa-l eticheteze drept marea speranta a fotbalului romanesc, incepe sa se transforme intr-o deziluzie de proportii. Aventurile excentrice cu „bomba sexy” Iulia Tabacaru, conversatiile cu iz erotic purtate pe messenger sub acoperirea id-ului „dodel”, dosarul penal deschis de politie pentru conducerea unui autovehicul avand permisul suspendat, retinerea permisului pentru 30 de zile deoarece s-a urcat la volan sub influenta bauturilor alcoolice si multe alte prostioare arata unde a ajuns Tanase. Jos de tot…

Fiul risipitor din Pitesti chiar are talent. Cristi Tanase a demonstrat din plin acest lucru cata vreme a evoluat la FC Arges. Apoi, un pic, si la nationala. Uneori si la Steaua. Nu este insa suficient ca sa ajungi un fotbalist mare. Transferul in Ghencea i-a intunecat mintile. In loc sa-l motiveze, sa-l determine sa fie mai responsabil fata de viitorul sau, Tanase a alunecat incet, incet, spre medicoritate si circ.
Circul a inceput dupa ce in viata lui Tanase a aparut „bomba sexy”. Iulia a fost acuzata ca l-a acaparat total in timpul liber. De aici si pana la statutul de vedeta al „bombei sexy” n-a fost decat un pas. Dincolo de iubire, Tanase a avut parte, continuu, si de circ pe paine. O stare de fapt care explica, in mare masura, prestatiile jenante ale mijlocasului stelist. Desi unii dintre prietenii lui Cristi Tanase sustin ca povestea dintre cei doi s-a terminat, imaginea de amorez dus cu zaharelul de iubita va ramane multa vreme in ochii amatorilor de scandal.
Activitatea intensa pe messenger sub acoperirea id-ului „dodel” arata ca baiatul asta n-a invatat nimic de la viata. Sa n-ai altceva mai bun de facut decat sa incerci sa agati femei pe… mess tradeaza nu numai o lipsa crasa de seriozitate, mai ales ca era vorba despre un cantonament al echipei nationale, dar si o pasiune dusa la extrem fata de aventura. Probabil ca pentru Tanase viitorul fotbalistic este mai putin atragator decat, sa zicem, statutul de mascul feroce. Cred ca nici macar asta n-a obtinut din moment ce si-a ascuns trairile sub umbrela unui banal „id”.
De la circ si scandal pana la dosar penal n-a mai fost decat un alt pas. Cristi Tanase nu s-a sfiit sa calce pedala inconstientei, cat ai bate din palme, dupa ce a condus baut. Culmea, mai avea si permisul suspendat. Vedeta Stelei a ramas fara carnetul de conducere si in 2009 cand a fost prins de radar cu 107 km/h, in timp ce in localitatea respectiva limita legala era de 50 km/h.
O viata nebuna dusa de un baiat teribilist care are talent cu carul insa isi bate joc de el in fiecare zi. Tanase, daca mai vrei sa ajungi fotbalist de top, trezeste-te la realitate! Acum.