Arta de a strica ce e bun!

ianuarie 28, 2013 in Liga 1

Gigi Becali a anunțat numele antrenorului care vine după „era Reghe”: Gică Hagi. O mișcare lipsită de diplomație și generată, probabil, din prea mult entuziasm!

Gigi Becali a anunțat numele antrenorului care vine după „era Reghe”: Gică Hagi. O mișcare lipsită de diplomație și generată, probabil, din prea mult entuziasm!

Deși Steaua a mers ceas în turul campionatului și în Liga Europa, Gigi Becali are talentul de a arunca pe la televiziuni verzi și uscate. Zvonuri și idei, care mai de care. Ultima „perlă” este aceea cu aducerea lui Gică Hagi la cârma Stelei. Un moment total aiurea pentru a lansa pe piață o astfel de speculație. La echipă este liniște, antrenorul Laurențiu Reghecampf își face treaba cum știe mai bine, iar semnalele din partidele amicale sunt încurajatoare înaintea „dublei” cu marele Ajax. Chiar nu îl înțeleg pe Gigi. Dar nu iese fum fără foc. Petre Grigoraș nu s-a înhămat la un nou angajament după ce a plecat de la Pandurii, iar Gică Hagi e anunțat ca următorul antrenor după ce „Reghe” își încheie mandatul. De ce să spui, tocmai acum, așa ceva? Singurul efect al unor astfel de vorbe ar fi să strice ceea ce e bun!

„Am spus că voi face o echipă mare o dată, astfel încît Hagi să nu poată da greş. Şi deja am făcut echipa atât de puternică încât câştigă indiferent de jucătorii care sunt trimişi pe teren. Deci Hagi poate să antreneze echipa de acum şi el va fi noul antrenor după ce va pleca Reghecampf, care stă la Steaua cît vrea el la ce echipă a făcut aici!”, a spus Gigi Becali la www.gsp.ro.
N-aș vrea să fiu în pielea lui Laurențiu Reghecampf. E greu să te ocupi de pregătirea jucătorilor în timp ce declarațiile patronului Gigi Becali anunță următorul antrenor din Ghencea: Gică Hagi. Ca o posibilă perspectivă, nu este rău deloc, „Regele” demonstrând de multe ori dragostea și atașamentul față de culorile „roș-albastre”. Ca diplomație, o mare gafă!
Dar de ce să spui asta, acum? Chiar nu era cazul. Se creează o presiune în plus pe antrenor. Și așa au fost câteva episoade cu scântei între Ana Maria Prodan, soția lui „Reghe”, și Gigi Becali. Acestea, adunate cu declarațiile din ultimile zile, generează o stare de nedumerire pentru toată lumea.
Astfel de momente, neinspirate, pot instala neîncrederea în sânul echipei. Nu ai voie să vorbești despre schimbarea antrenorului, fie și peste un an, când echipa joacă și este aproape de titlul de campioană. Probabil că lipsa de subiecte fierbinți îl determină pe patronul stelist să cadă în păcatul vorbelor aruncate în vânt. La Gigi Becali, un fel de artă de a strica, din senin, ceea ce este bun!