Ana Bogdan, fata cu parfum de campioană!

iulie 22, 2017 in Tenis

Ana Bogdan, frumoasa din Sinaia care face ravagii la BRD Bucharest Open!

După ce le-a eliminat pe Sorana Cîrstea (nr. 53 WTA) și Cagla Buyukakcay (nr. 165), Ana Bogdan a demolat-o în „sferturi” pe Anastasija Sevastova, favorita nr. 1 la BRD Bucharest Open. O performanță senzațională pentru frumoasa din Sinaia. Ana are acel „eu” care poate s-o ducă spre vârful ierarhiei mondiale. Dacă va juca mereu cu ambiția și încrederea afișată în confruntarea cu Sevastova. A luat fiecare minge în parte ignorând că joacă cu nr. 17 mondial. De aici și succesul categoric în fața letoniencei. Pe Ana o țin picioarele, are forță, are har, are dorință. Toate o vor ajuta enorm. Și mai e ceva. Ana a știut să strângă din dinți atunci când durerea provocată de accidentarea la genunchi a fost mai tare decât voința ei. Ana Bogdan sau fata cu parfum de campioană!

Sincer, nu am mai văzut-o jucând pe Ana Bogdan până la turneul de la București. Deși Ana a intrat pe tabloul principal la Australian Open și Roland Garros, ochii tuturor au fost ațintiți la jocurile Simonei Halep. Nu prea e ok așa dar ăsta este adevărul. 🙂
Noroc cu… telecomanda. Ana juca contra Soranei Cîrstea, cele mai frumoase jucătoare din turneu :), când am văzut scorul afișat pe ecran. Incredibil. O fată îmbrăcată în negru făcea legea și nu i-a dat nicio șansă Soranei: 6-4, 6-2.
Apoi la fel a făcut cu turcoaica Cagla Buyukakcay. Aproape într-un picior. Accidentată la genunchi, Ana avea două variante: ori să renunțe, ori să lupte până la capăt. A ales lupta. Greu, cu lacrimi, dar a reușit un 6-4, 7-5 pe care-l va ține minte multă vreme de acum încolo.
A venit și rândul letoniencei Anastasija Sevastova (nr. 17 WTA), principala favorită a turneului BRD Bucharest Open. În 64 de minute, Ana Bogdan a făcut-o una cu pământul: 6-1, 6-3. Nicio dublă greșeală trecându-și în cont și doi ași. Ce să mai lungesc vorba, Ana a fost fenomenală!
Ce atuuri are Ana? Păi în primul rând picioarele. Fata asta aleargă, nu glumă. Dincolo de frumusețe, fizicul o ajută să-și domine adversarele. Lovește puternic, are intuiție, stă concentrată tot timpul dar cel mai mult contează că nu renunță atunci când mulți cred că nu mai are șanse.
Ana Bogdan ne-a cucerit pe toți. Eu promit că am să-i urmăresc cu atenție meciurile și cariera. Are stofă de campioană și cred că va ajunge departe!