Alegeri la FRF: Răzvan Burleanu a fost ales președinte!

martie 5, 2014 in FRF

Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal a ales, astăzi, noul președinte de la Casa Fotbalului: Răzvan Burleanu!

Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal a ales, astăzi, noul președinte de la Casa Fotbalului: Răzvan Burleanu!

Rezultate oficiale turul I: Răzvan Burleanu – 72 de voturi; Vasile Avram – 59 de voturi; Gheorghe Chivorchian – 29 de voturi; Sorin Răducanu – 0 voturi; 13 voturi nu au fost validate. Marcel Pușcaș și-a retras candidatura și a direcționat voturile către domnul Burleanu. Urmează turul II cu Burleanu și Avram în luptă pentru șefia Federației!
Rezultate oficiale turul II: Răzvan Burleanu – 113 voturi; Vasile Avram – 58 de voturi.
Răzvan Burleanu este noul președinte al Federației Române de Fotbal!

În această dimineață parcă toate cărțile erau făcute în favoarea lui Gheorghe Chivorchian. Un om cu relații în lumea fotbalului, și nu numai, cu un program revoluționar de administrare a fotbalului românesc. Dar de multe ori socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea de la… alegeri! 🙂
„Mingea e la tine. Fă-o să conteze!”, a fost sloganul de campanie al noului șef de la Casa Fotbalului. Un candidat antisistem care a speculat la maxim condamnarea cu executare primită de Gică Popescu în „Dosarul Transferurilor”. Domnul Burleanu a mai avut de partea sa un program îndrăzneț, revoluționar, asemănător cu al lui Chivorchian. Nu întâmplător, în turul II, a primit voturile acestuia.
Greul începe abia de mâine. Răzvan Burleanu trebuie să facă tot ceea ce a promis. Nu-i va fi ușor. Dar nici greu dacă ținem cont de faptul că a reușit să ajungă președintele Federației deși era creditat cu puține șanse.
După 24 de ani, Federația trăiește un nou început. Aproape de la zero. Ce va urma?