Tamaș, un nou început sau un iremediabil sfârșit?

ianuarie 16, 2015 in Liga 1

Gabi Tamaș are șansa să fie din nou pe cai mari. Totul depinde de el și doar de el!

Gabi Tamaș are șansa să fie din nou pe cai mari. Totul depinde de el și doar de el!

Mutare surprizătoare pe piața transferurilor din Liga 1. Gabi Tamaș a ales Steaua în dauna echipei de suflet, Dinamo. Decisivă ar fi fost prima de instalare. În presă se vorbește de vreo 150.000 de euro. Bani, nu glumă. Tamaș și-a revolvat astfel situația financiară, iar Dinamo a rămas cu buza umflată. Că la salariu primea cam aceeași bani de la ambele echipe. Cum rămâne însă cu viața de dincolo de stadion? La un club mare contează și asta. Escapadele cu whisky și cuburi de gheață sau vin roșu cu cola au fost uitate de șefii Stelei. E ok, nicio problemă, dar prestația lui Tamaș va da răspunsul corect. E posibil să asistăm la un nou început în cariera acestui jucător talentat cum la fel de bine putem fi martorii unui iremediabil sfârșit!

Dacă Dinamo plătea prima de instalare probabil că Tamaș ar fi îmbrăcat tricoul „câinilor”. Asta a spus Cornel Dinu, conform www.onlinesport.ro: „Gabi Tamaș avea nevoie de bani, din cauza unor probleme financiare. Steaua i-a oferit o primă de instalare de 150.000 de euro, iar Dinamo nu.” (http://www.onlinesport.ro/fotbal/liga-1/dinamo/cornel-dinu-dezvaluie-de-ce-tamas-a-ales-steaua-nid-111864/)
Atunci când vor să facă un transfer important marile cluburi țin cont și de altceva în afară de valoare și bani. Mai exact cască ochii de o mie de ori la tot ceea ce înseamnă viața extrasportivă. Un element care poate descrie caracterul jucătorului vizat.
Steaua nu a ținut cont de scandalurile în care a fost implicat Tamaș. Este o opțiune. În fond există mereu un nou început pentru fiecare dintre noi. De ce n-ar fi valabil și pentru Tamaș? Valoare are, nu se pune problema, însă un proverb celebru spune că „Lupul isi schimba parul, dar naravul ba”. Vom vedea…
Strict sportiv, transferul este bun pentru ambele tabere. Steaua rezolvă problema din apărare, iar Tamaș are șansa de a câștiga primul său titlu de campion în România. Și echipa națională câștigă pentru că va avea un titular mai aprope de ochii selecționerului Anghel Iordănescu.
În concluzie, Gabi Tamaș a prins ultimul tren. Unde se duce? Asta depinde doar de el!