Simona Halep, pe drept cea mai tare din România!

decembrie 18, 2019 in Handbal

„Singurul mod de a realiza lucruri minunate e să iubești ceea ce faci.” – Steve Jobs (director general al companiei „Apple Computer”)

Ancheta sportivă de final de an realizată de „Gazeta Sporturilor” a stabilit că Simona Halep este „Sportivul Anului 2019” în România. Un trofeu care ajunge pentru a cincea oară în vitrina Simonei. Un trofeu meritat în anul în care Simona a câștigat Wimbledonul, cel mai prestigios turneu de tenis din istorie. Un triumf care i-a adus mai multă faimă și glorie decât a primit după victoria de la Roland Garros, în 2018. Simona impresionează tot timpul indiferent ce face sau ce vrea să facă. Mai mult decât talentul său uriaș ne-a surprins plăcut modestia ei sinceră, bunătatea afișată oriunde merge și credința. Dincolo de bani, faimă sau numărul de fani, Simona Halep a reușit să rămână acolo sus cu ajutorul celor trei ingrediente: modestie, bunătate și credință. Într-o lume a sportului profesionist, și nu numai, subjugată de interese financiare care mai de care, Simona Halep este o excepție fericită care a scris istorie pentru România. Suntem mândri de realizările ei incredibile!

Simona Halep merita să fie desemnată sportivul anului 2019 în România. La Wimbledon a impresionat prin maniera în care a învins-o pe Serena Williams. Simona ne-a uimit nu doar în finală ci în tot turneul. Noi, românii, ar trebui să fim mândri și conștienți că am fost martori la ceva rar. O sportivă de excepție, Simona Halep, a urcat pe cea mai înaltă culme a sportului ei: Wimbledon.
Dincolo de tenis, Halep merită apreciată pentru tot ceea ce aduce sportului și vieții. Succesul ei a trimis mii, poate zeci de mii de copii spre cluburile de tenis. Bine pentru sănătate, bine pentru sport, bine pentru afaceri. O sportivă cu eleganță și stil, cu grație și perseverență, cu modestie și credință a devenit idol pentru mulți copii sau tineri care vor să ajungă la fel ca ea.
Trăsăturile Simonei, adică eleganța, bunătatea, modestia și credința, sunt o mană cerească într-o lume a sportului, și nu numai, bântuită de tot mai mult egoism sau de sportivi care consideră că trebuie să se vorbească doar despre ei.
E bine că Simona Halep este sportivul nr. 1 în România. De ani buni. Țara are nevoie de exemple pozivite care să stimuleze performanța. Prin muncă, sacrificii și efort.
Simona Halep este atât cât este, iar cine o apreciază și admiră trebuie s-o facă necondiționat. Și când e sus, în clasamentul WTA, dar și când va veni ora retragerii!