Simona Halep, mereu pentru… nr. 1!

decembrie 21, 2014 in Tenis

Simona Halep, fata care își serbează ziua de naștere pe terenul de tenis!

Simona Halep, fata care își serbează ziua de naștere pe terenul de tenis!

Nu mai e mult și vine Crăciunul. Acum se fac și se desfac ierarhii. Multe. Și la noi, ca la alții. Cine va fi desemnat cel mai bun sportiv din 2014? O întrebare cu un răspuns deja dat: Simona Halep. Nu încape nicio îndoială în această afirmație. Simonica a avut un an fulminant urcând până pe poziția a treia WTA. A fost și pe locul 2. Dincolo de asta este efectul rezultatelor sale. Mii de copii au luat cu asalt terenurile de tenis visând să calce pe urmele marii campioane. E cea mai importantă realizare a Simonei pentru România. Frumușica din Constanța a trimis copiii la sport. Un lucru rar întâlnit și determinat, în mare parte, de rezultatele sale. „Simo” e făcută pentru a fi mereu nr. 1. Oricând și oriunde!

Simona Halep a impresionat mapamondul cu reușitele sale. Este senzațională. Un fel de mașinărie cu inimioară. Munca și disciplina îi permit să selecteze cu o viteză uluitoare lovitura ideală pentru fiecare punct. Inteligență ajutată de sacrificiu.
De la Virginia Ruzici, tenisul românesc nu a mai avut parte de o jucătoare cu atâtea calități.Dacă avea o înălțime mai mare avea și forță mai mare. Urca mai ușor în ierarhia WTA. Tocmai de aceea performanțele Simonei sunt senzaționale.
Nu există niciun dubiu ca Simona Halep să fie prima în orice fel de clasament, pe 2014, al sportivilor din România. „Simo” a generat o adevărată revoluție pentru sănătate trimițând mii de copii la tenis. Spuneți și voi, în câte sporturi se întâmplă asta? Poate la handbal unde Cristina Neagu sau Paula Ungureanu au motivat multe fete ca să ia drumul sălilor de sport.
„Simo” a avut parte de un an fenomenal. Marea provocare, pentru 2015, rămâne câștigarea unui turneu de Grand Slam. E mai important decât locul pe care se află în clasamentul WTA. Simonica poate realiza o astfel de performanță. Marile adversare, Serena Williams și Maria Șarapova, sunt la o vârstă la care se gândesc mai mult la retragere decât la viitor. Un moment prielnic pe care îl poate exploata.
Simona Halep a apărut deja în fruntea unor clasamente și vor urma altele. Fata asta e făcută pentru a ajunge nr. 1 în tenis și nu numai. O mare campioană. „Simo”, the best!