Să trăiască ginerică!

mai 14, 2015 in Liga 1

Adi Popa a ales data nunți cu avizul clubului Steaua. Sâmbătă, echipa va fi la meci, iar Popică cu lăutarii!

Adi Popa a ales data nunți cu avizul clubului Steaua. Sâmbătă, echipa va fi la meci, iar Popică cu… lăutarii!

Steaua joacă pentru titlu, sâmbătă, la Brașov, iar Adi Popa se însoară. O dovadă surprinzătoare de neprofesionalism venită din partea unui jucător despre care lumea avea o cu totul altă părere. Să îți programezi nunta în ziua unui meci așa de important se poate interpreta în fel și chip. Indiferență, sfidare sau lipsă de organizare? Putem divaga pe aceste teme mult și bine. Pe de altă parte se aude că Popică a cerut avizul clubului dar între timp s-a schimbat programul… etapelor. 🙂 O situație comico-jenantă care nu are nicun fel de scuză și nicio legătură cu fotbalul profesionist. Reacția la așa „evenimente” nu poate fi decât una singură: să trăiască ginerică! 🙂

Sâmbătă, la Brașov, vom avea parte de un meci pe viață și pe moarte. „Stegarii” vor să evite retrogradarea, iar Steaua are nevoie de toate punctele ca să mai spere la titlu.
Într-un astfel de moment extrem de tensionat, colac peste pupăză, Adi Popa se însoară și face nuntă. Chiar dacă și-a programat petrecerea cu ceva timp în urmă pentru a nu rata fiesta de după câștigarea campionatului. Dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu ceea ce se întâmplă în zilele următoare.
S-ar părea că Adi Popa a cerut avizul clubului și l-a primit însă ulterior s-a schimbat programul etapelor și orele de disputare a meciurilor. Scuza este tardivă, iar lipsa de profesionalism rămâne. Jucătorul și clubul nu au nicio explicație serioasă că au ajuns de râsul curcilor.
Normal, dacă și-a fixat nunta sâmbătă, Adi Popa nu mai poate reprograma evenimentul. E vorba de închirierea locației, invitați, lăutari etc. În aceste condiții, vrând-nevrând, fotbalul trece pe planul doi. Efectele le vom vedea după disputarea partidei cu FC Brașov.
Fără doar și poate, nunta lui Adi Popa stârnește zâmbete dar și îngrijorare în tabăra Stelei. Dacă Steaua va lua toate punctele la Brașov atunci e chef de chef la nuntă. Dacă nu, e jale. Rămâne însă lipsa de profesionalism a celor implicați care n-are nicio legătură cu performanța!