Rotariu, de la o extremă la alta!

martie 9, 2014 in Liga 1

Dorin Rotariu este bulversat de scandalul iscat după a decis, împreună cu familia, să-și schimbe impresarul.

Dorin Rotariu este bulversat de scandalul iscat după a decis, împreună cu familia, să-și schimbe impresarul.

Dorin Rotariu este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Liga 1. La 18 ani are tot viitorul în față. Din păcate, atmosfera zbuciumată care domnește în fotbalul românesc, de mulți ani, îl dezorientează și-l împinge spre decizii controversate. Acum câteva zile, după ce s-a întors cu naționala U-19 din Irlanda, a decis să-și schimbe impresarul. Cum frații Becali sunt după gratii, „Roti” s-a gândit că doamna Ana Maria Prodan, soția antrenorului Stelei, poate să-l ajute ca să ajungă în fotbalul mare. Decizie „interzisă” de șefii lui Dinamo. Speriat de scandalul iscat, Rotariu și familia sa au cedat în urma presiunilor. „Niciodată nu voi ajunge în Ghencea!”, le-a transmis Rotariu suporterilor dinamoviști. A doua greșeală. Niciodată să nu spui niciodată. Cariera de fotbalist oferă surprize de tot felul, iar declarații de acest gen pot fi regretate mai târziu. Tânărul Rotariu balansează prea repede de la o extremă la alta. Prea devreme!

După Giovani și Victor Becali, doamna Ana Maria Prodan pare să fie cel mai activ impresar din fotbalul românesc. A dat și luat jucători de peste tot. Are relații și fler. Știe când să vândă și cât să ceară.
Cum frații Becali sunt după gratii, mulți dintre jucătorii pe care încă îi reprezintă caută să-și asigure viitorul. Nu trebuie condamnată opțiunea unora dintre ei de a colabora cu altcineva deși moral gestul nu pare ok. Dinamovistul Dorin Rotariu se află într-o astfel de situație. După revenirea din Irlanda, unde a jucat cu naționala U-19, „Roti” și familia sa au decis că o colaborare cu doamna Prodan ar putea fi de bun augur. Discutăm despre o relație comercială jucător – impresar. Normală în fotbalul mare din Europa chiar dacă este vorba despre soția unui antrenor al rivalei din campionat. Nefirească în România pentru că alimentează speculații tâmpite cum că acest băiat talentat s-ar vinde Stelei. Greșit! 🙁
Presat de club și suporteri, Rotariu și familia sa au cedat și vor rezilia înțelegerea cu doamna Prodan. E treaba lor. Doar că au trecut dintr-o extremă în cealaltă. „Roti” le-a spus fanilor: „Îi asigur că niciodată nu voi ajunge în Ghencea!”. La 18 ani e prea devreme să spui așa ceva. De-a lungul anilor jucători de valoare de la Dinamo și Steaua au schimbat tabăra și au ajuns în curtea rivalei. Așa se întâmplă în fotbalul profesionist. Cine nu înțelege fenomenul se va încărca cu fanatism și ură, iar într-un final va conștientiza că a pierdut mai mult decât a câștigat!