Ronaldo, aroganță și calitate!

mai 3, 2017 in Liga Campionilor

Starul lui Real Madrid nu pierde nicio ocazie ca să-și afișeze superioritatea. Cristiano Ronaldo rămâne însă un gigant al fotbalului!

Cristiano Ronaldo a fost senzațional cu Atletico. Un hattrick de manual, iar Real Madrid este cu un picior în finala Ligii Campionilor. Omul are calitate la fiecare execuție, iar asta se simte în meci dar mai ales pe tabela de marcaj. Simte poarta, simte golul. Are ceva nativ care nu se învață la antrenamente. Din păcate, Ronaldo nu renunță la aroganță. Face ce face și trimite mesaje spre tribună. Chiar și spre fanii Realului pe care i-a rugat să nu-l mai conteste ci doar să-l aplaude. Am mai spus-o și cu alte ocazii, Cristiano Ronaldo va plăti mereu un tribut uriaș pentru gesturile de superioritate afișate peste tot. Pe teren, la antrenamente, în vacanțe, oriunde. Dacă Pele și Messi sunt aclamați în orice loc al planetei, Ronaldo e ca Maradona, un star contestat non-stop. Dar îi rămâne calitatea. E fotbalist mare, cu 103 goluri în UEFA Champions League. Impresionant!

Dacă Ronaldo și-ar revizui un pic atitudinea față de public ar fi și mai mare decât e. Dar poate că dacă ar face asta nu ar mai fi EL, Cristiano Ronaldo. Deși este recunoscut și apreciat în Portugalia și Spania pentru actele de caritate, „CR7” distruge tot prin gesturile arogante din timpul meciurilor. Fie că îi ceartă pe copiii de mingi, fie că se ia în gură cu suporterii adverși, fie că le răspunde propriilor fani, Ronaldo duce aroganța la nivel de marcă înregistrată. 🙂
Pe Atletico Madrid i-a făcut una cu pământul. Un hattrick de zile mari care a rezolvat problema calificării Realului în finala UCL chiar din prima manșă a semifinalelor. Ca un doctor cu experiență. A intervenit sigur și precis. Unii spun că a închis gura contestatarilor. Nici pomeneală. Cât timp va continua să se exteriorizeze arogant tribuna va răspunde cu apostrofări.
Banii și valoarea l-au transformat de Cristiano Ronaldo. Vrea să transmită în fiecare secundă că el este cel mai bun. Motive are cu carul dar poate ar fi nimerit să se gândească un pic și la ce se va întâmpla peste ani. Păcat de muncă, de goluri, de carieră dacă după retragere va fi contestat la fiecare pas. Și asta doar pentru că ține cu orice preț să-și etaleze aroganța. Deja un brand care face parte din viața lui.
Cât despre fotbal, cine îl mai poate opri pe Cristiano Ronaldo din cursa spre trofeul Ligii Campionilor? Poate doar pragmatismul lui Juve sau exuberanța celor de la Monaco. Dar va fi greu că are CA-LI-TA-TE!