Mutule, mai ai bun-simț?

mai 4, 2014 in Națională

Adrian Mutu a greșit lansând ironii ieftine spre Ladislau Bölöni și Emerich ienei. Chiar nu trebuia să facă asta!

Adrian Mutu a greșit lansând ironii de maidan spre Ladislau Bölöni și Emerich Ienei. Chiar nu trebuia să facă asta!

În ultimele comentarii despre Adrian Mutu i-am luat partea în disputa cu selecționerul Victor Pițurcă. Dacă este în formă Mutu trebuie chemat la națională, nu lăsat acasă de dragul protejării unor recorduri. De data asta îl critic pentru ironiile de maidan făcute pe seama unor nume mari din fotbalul românesc: Ladislau Bölöni și Emerich Ienei. O posibilă revenire a lui „Loți” la națională e văzută de Mutu ca o „întoarcere în timp”. „Briliantul” a mers până acolo încât a sugerat, tot ironic, rechemarea lui nea Imi. În bășcălie că doar n-a vorbit serios. Adică, cei doi sunt prea bătrâni ca să mai poată face ceva bun în fotbal. Dar pe Mircea Lucescu l-ai vrea? După raționamentul tău, nu, pentru că e cu opt ani mai mare decât Bölöni. În schimb îl vrea Galata, din vară. 🙂 Mutule, oamenii ăștia au făcut performanțe de răsunet și cred că pot repeta isprava chiar și acum. Măcar din respect pentru vârsta lor ar trebui să-ți ceri scuze. Și te mai vaiți că nu te ia Piți la națională. Bine-ți face! 🙁

Adrian Mutu și-a bătut joc de carieră din cauza comportamentului de golănaș. Aceasta este concluzia în ceea ce-l privește. Din păcate, la asta s-a mai adăugat și obrăznicia. O trăsătură benefică dacă e folosită în mod pozitiv pe teren, un mare dușman dacă apare atunci când nu este cazul.
Din păcate, Mutu și-a etalat din nou obrăznicia. Tocmai în fața unor oameni care au făcut multe pentru fotbalul românesc:Bölöni și Ienei. Cerând schimbarea selecționerului Pițurcă, cu antrenori mai tineri, Adi Mutu a căzut în păcatul de-ai lua peste picior pe Loți și nea Imi.
„Reghe, Contra, Dan Petrescu, Olăroiu pot fi soluţii extraordinare pentru naţională, au ambiţia de a creşte în carieră. Cu Bölöni ne-am întoarce înapoi. Mai avem puţin şi îl chemăm pe nea Imi la echipa naţională”, a spus Adrian Mutu la DolceSport (http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/adrian-mutu-cere-schimbarea-lui-victor-piturca-si-trage-un-semnal-de-alarma-cu-boloni-ne-am-intoarce-in-timp-mai-avem-putin-si-il-chemam-pe-nea-imi-424970.html). Fără comentarii!
Cu astfel de abordări, Adrian Mutu va ieși din fotbal pe ușa din dos. Puțin respect pentru cei care au făcut performanță! Măcar atât. Mutule, timpul nu mai are răbdare cu tine!