Mutu, ultimul tango la… Tg. Mureș!

ianuarie 18, 2016 in Liga 1

 Adrian Mutu s-a simțit bine ori de câte ori a jucat pentru echipa națională. A făcut-o mereu cu plăcere!

Adrian Mutu s-a simțit bine ori de câte ori a jucat pentru echipa națională. A făcut-o mereu cu plăcere!

Prietenia cu Bogdan Mara a fost mai puternică decât relația cu familia Reghecampf. Adrian Mutu a ales să joace pentru ASA în încercarea de a prinde urma lotului national pentru balul de la Paris. Nu știm dacă Mutu va reuși dar dacă va renunța la viața agitată, plină de șprițuri până-n zori de zi, sigur va avea o șansă. Nu degeaba încă i se spune „Briliantul”. Adi Mutu este un fotbalist pursânge, iar asta nu dispare peste noapte. La ASA poate să iasă în prim-plan dar nu-i va fi ușor. Cel mai mare adversar? Chiar EL! Mutu știe că este ultimul tren spre un eveniment fotbalistic de anvergură unde România va deschide regalul alături de Franța. Dar până la Paris este balul de pe Mureș. Probabil ultimul tango pentru un jucător genial dar naiv în trăiri!

Relația de prietenie dintre Bogdan Mara și Adrian Mutu a fost mai puternică decât cea cu Ana Maria și Laurențiu Reghecampf. Mara și Mutu au jucat împreună în timp ce prietenia dintre „Briliant” și familia Reghecampf s-a conturat în urma unor afaceri. Suficient ca să înțelegeți de ce Mutu a ales ASA Tg. Mureș.
A făcut bine? A făcut rău? Aceasta-i întrebarea! Timpul va da răspuns și la această enigmă. Aflat într-un picaj de imagine după aventura nereușită din India, Adi Mutu avea nevoie de o provocare-șoc. De o săptămână se tot vorbește despre transferul său. Ba la Steaua, ba la Pandurii, ba la Rapid etc. Uite că a ajuns la ASA! 🙂
Miza lui Mutu este prezența la EURO 2016. Asta e clar și de aceea avea nevoie de o echipă puternică. Dar nu este suficient pentru ca „Briliantul” să ajungă la Paris. E nevoie ca el să-și schimbe total mentalitatea de „bad boy” într-una de profesionist sută la sută. Mai pe direct să renunțe la nopțile picante cu fete și șprițuri ca-n șapte păcate. Doar așa se poate apropia de forma care l-a consacrat că altfel… adio Franța!
O vorbă românească spune că „Lupul își schimbă părul, da năravul, ba!”. Dacă proverbul se va verifica, din nou, și în cazul lui Mutu atunci chiar că e ultimul tango din fotbal. Miza este imensă. Dacă Adrian Mutu va conștientiza asta atunci îi va fi bine și va avea șansa să se retragă din fotbal sub ochii milioanelor de telespectatori ai europenelor. Altfel se va retrage pe ușa din dos!