Moldovan, de miercuri patronul Rapidului!

martie 24, 2014 in Liga 2

Viorel Moldovan va prelua un club capabil să umple cu fani „Arena Națională” dacă este vorba de un meci mare.

Viorel Moldovan va prelua un club capabil să umple cu fani „Arena Națională” dacă este vorba de un meci mare!

Viorel Moldovan este foarte aproape de a ajunge la comanda Rapidului. De miercuri. O speranță și în același timp o garanție pentru viitorul grupării giuleștene. Un nume acceptat și de fani care, întotdeauna, și-au dorit ca gruparea de lângă Podul Grant să fie condusă de profesioniști. „Moldo-gol” reprezintă un nou început. Aproape de la zero. Va avea mult de muncă. Rapidul are nevoie de o echipă competitivă, în primul rând, de un stadion nou și multă încredere în viitor. Fără asta nu se poate. Ziua de după mâine poate fi decisivă. Nu mai încape amânare. Ca jucător, Moldovan a reușit la cel mai înalt nivel. Ca antrenor a arătat, de asemenea, că poate face performanță. Acum urmează să fie patron de club. O încercare grea dar reușita poate fi cu atât mai frumoasă!

Viorel Moldovan a ajuns la un acord cu Adrian Zamfir pentru preluarea Rapidului. Fosta glorie a echipei naționale se implică total în cel mai spectaculos proiect fotbalistic din carieră. O provocare imensă dar frumoasă.
„Moldo-gol” are toate șansele să redea Rapidului identitatea pierdută. Adică statutul de club-etalon din fotbalul românesc. Un farmec al vieții care nu s-a pierdut odată cu retrogradarea în Liga 2. Dimpotrivă, fenomenul pare să ia amploare cu fiecare meci jucat în Giulești, cu fiecare șuierat de sirenă al locomotivelor care ies și intră în triaj.
Moldovan nu va fi singur împotriva tuturor. Reprezintă un nume mare în fotbalul românesc căruia i se deschid uși. Peste tot. Ca imagine înseamnă enorm, iar asta se transformă în bani. Există datorii de plătit care nu mai suportă amânare. În special cele către echipă, antrenori și departamentul administrativ.
Viorel Moldovan are planuri mari. Fosta glorie a echipei naționale este susținut de un grup important de oameni de afaceri. Probabil că până acum au ezitat să se implice din considerente de credibilitate. Acum, cu venirea lui „Moldo-gol” ca patron, au unda verde pe care o așteptau! 🙂
Suporterii vor reacționa și ei. Pozitiv. Nu există niciun motiv să fie altfel. Moldovan are nevoie de ei. De fapt, Rapidul are nevoie de ei. Drumul către Liga 1 e lung, iar Rapidul duce mai departe istoria. Cluburi de acest fel nu mor niciodată!