Lansare de carte: „Ali …și cei …40 de ani”, secretul mișcării la orice vârstă!

iunie 28, 2014 in Special

Simona Brâncuși

Simona Brâncuși la lansarea cărții „Ali …și cei …40 de ani”!

Simona Brâncuși, femeia care a introdus în România ideea de aerobic și aqua-gym ca stil de viață, și-a lansat joi prima carte: „Ali …și cei …40 de ani”. Un adevărat manual pentru promovarea mișcării la orice vârstă. Dar în special pentru persoanele trecute de 40 de ani. O carte care susține ideea că sportul trebuie să facă parte din viața noastră, iar antrenamentul sportiv să devină un stil de viață. Fostă gimnastă de performanță, Simona Brâncuși îmbracă noțiunile de specialitate în haine de poveste și consideră că pentru a învăța să facem sport într-un mod corect și sănătos este bine să apelăm la un specialist. „Ali …și cei …40 de ani”, un adevărat îndrumar către sportul pe care doriți să-l practicați!

Simona Brâncuși și-a văzut visul cu ochii. La mijlocul săptămânii, în incinta hotelului „Ramada Majestic” din București, a avut loc lansarea cărții „Ali …și cei …40 de ani”. Un eveniment de la care nu au lipsit prietenele Simonei, colaboratorii, pasionați de carte sportivă și nu numai.
Dacă intri într-o librărie trebuie să cauți mult și bine ca să găsești un titlu care să fie legat de sport. Din această perspectivă, cartea „Ali …și cei …40 de ani” este binevenită.Simona Brancusi (coperta carte)
„Ideea acestei cărți a pornit din dorința de a arăta că mișcarea se poate face la orice vârstă și, în special, de acele persoane trecute de 40 de ani. Nu trebuie să ne lăsăm copleșiți de ani. Dimpotrivă, trebuie să ne mobilizăm ca să facem sport, să ne simțim bine în propriul corp, să ne mișcăm ușor, să fim tonici, să avem o bună dispoziție.
Mulți cred că gimnastica este plictisitoare și din această cauză, pe parcursul timpului, s-au schimbat multe cum ar fi stilul de exerciții, aparatura, materialele ajutătoare. Astfel, lecțiile au devenit simpatice și dinamice. Ca acest volum să nu fie monoton am încercat să îi dau o notă umoristică îmbrăcând cu mici povestioare subiectele de specialitate care vă îndrumă către sportul pe care doriți să-l practicați.
O recomandare sinceră: dacă vreți să faceți singuri sport, acasă, ar fi mai bine să dați o fugă la sală unde un specialist vă poate arăta cum să executați corect exercițiile preferate și… necesare”, ne-a mărturisit Simona Brâncuși.

Autografe pentru prietene și nu numai!

Autografe pentru prietene și nu numai!