Hofigal are un nou site!

septembrie 18, 2017 in Natură și sănătate

Cum e scris și pe site-ul www.hofigal.eu: „Natura nu minte niciodată”!

HOFIGAL, cea mai mare companie cu capital integral românesc de pe piața suplimentelor alimentare, a lansat azi un nou site de prezentare și vânzare a produselor sale: www.hofigal.eu.
„Tehnologia evoluează rapid și noi trebuie să ținem pasul! Dorim să ajungem mai repede și mai ușor în casele dumneavoastră, motiv pentru care sutele de produse cosmetice, uleiuri, ceaiuri, gemoderivate, tincturi, capsule și comprimate vor avea de astăzi o nouă casă «virtuală». Cu doar câteva clickuri, produse de top ale medicinei complementare create de către divizia de cercetare de la HOFIGAL vor fi expediate către destinatar însoțite de urările noastre de sănătate!”, a declarat Dipl. ing. chim. Ștefan Manea, fondatorul și Directorul General al companiei „Hofigal”.

În comunicatul de presă emis de Hofigal, prin compania de comunicare Aqui Ahora, se precizează: „Noul site HOFIGAL este și o soluție de e-commerce completă, în care factorul uman, uneori susceptibil de a greși, este înlocuit cu un program automat de facturare și gestiune. Plățile vor fi perfect securizate, iar site-ul va avea monedă multiplă – lei si euro – conversia făcându-se la cursul BNR din ziua respectivă. Pentru a se evita orice disfuncționalitate și pentru a facilita la maximum primirea produselor solicitate, corelarea părții de gestiune cu stocul din depozit se face la fiecare jumătate de oră”.
Comenzile clienților din străinătate vor fi onorate în 4-5 zile lucrătoare, în timp ce comenzile din țară vor ajunge la destinație în maximum 3 zile.
Sănătate din natură pe www.hofigal.eu!